Arama

Düşünce Atlası / 18.11.2018

Yayınlanma Tarihi: 11.03.2019 16:21 Güncelleme Tarihi: 11.03.2019 16:19

Güncel sorunları, gündemimizden hiç düşmeyenleri; dünün deneyimini, geleceğin öngörülerini; insanın türlü hallerini, hayatımıza dair tüm meseleleri Murat Gener'in moderatörlüğünde Düşünce Atlası’nın Prof. Dr. Ekrem Demirli ve alanında uzman konuklarıyla masaya yatıran bu haftaki konuğu Prof. Dr. Bilal Kemikli; haftanın konusu ise Peygamber Efendimiz, Mevlid, Süleyman Çelebi ve Vesiletü’n- Necat…

Süleyman Çelebi'nin mirası Mevlid, miraç üzerine gerçekleştirilen bu önemli sohbeti izliyoruz. Mevlid'in Müslümanlar için anlamı nedir? Süleyman Çelebi Mevlid'i neden yazmıştır? Mevlid neden miraç ile birlikte düşünülmeli? Doğum Müslümanlıkta neye karşılık gelir? Miracı olmayanın Mevlid'i ne ifade eder? Miraç, Müslümanlar için ne ifade eder?

Haberin Devamı

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FİKRİYAT veya fikriyat.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN