Arama

'AK Parti'nin 16 yılı' belgeseli

Yayınlanma Tarihi: 14.08.2017 00:00 Güncelleme Tarihi: 15.08.2017 00:34
AK Parti'nin kuruluşunun 16. yılı için yapılan kutlama etkinlikleri sürüyor. Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda düzenlenen ve yaklaşık 6 bin davetlinin katıldığı etkinlikte Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın konuşmasının ardından sanatçılar AK şarkıları seslendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da eşlik ettiği şarkılar, etkinlik alanındaki coşkuyu da arttırdı. Mustafa Kamacı "Ay Yıldızına kurban olduğum", Alper Kış "Haydi Bismillah", Özhan Eren "Aynı yoldan geçmişiz biz", Grup Tillo "Ortağız bir namusa" ve Uğur Işılak "Dombra" şarkılarına vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti.

Şarkıların ardından AK Parti'nin 16. Yılı Belgeseli gösterildi.
Haberin Devamı

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FİKRİYAT veya fikriyat.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
Hasidik Yahudi Gizemi

"Hasidik Yahudi Gizemi"

Gizli tüneller, kanlı yataklar, insanlık dışı görüntüler… Yakın zamanda New York’un Brooklyn...

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN