Arama

Antalya'da gol sesi çıkmadı

Antalya’da gol sesi çıkmadı
Yayınlanma Tarihi: 19.3.2017 21:13:00
Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında lider Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale adını yazdıran siyah-beyazlılar, Olympiakos zaferinin ardından çıktığı Antalyaspor deplasmanında 2 puan bıraktı.

ABOUBAKAR’A 4 GÜNDE 2. KIRMIZI KART
Antalyaspor-Beşiktaş maçının 64. dakikasında Vincent Aboubakar, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartı gördü.
Mücadelenin 60. dakikasında Vincent Aboubakar, orta sahada ayağından açtığı top sonrası Zeki Yıldırım’a yaptığı faul sonrası ilk sarı kartını görmüştü. Bu pozisyondan sadece 4 dakika sonra Vincent Aboubakar, Antalyaspor kalecisi Ferhat Kaplan’a degaj sırasında yaptığı hareket nedeniyle hakem Mete Kalkavan’dan ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı
Vincent Aboubakar, 3 gün önce Olympiakos maçının ilk yarısında da rakibi Retsos’a kafa attığı için kırmızı kart görmüştü.

FABRİ KALESİNDE DEVLEŞTİ
Rakibinin 10 kişi kalmasından sonra gol için yüklenen Antalyaspor’un etkili ataklarında İspanyol eldiven Fabri kalesinde devleşerek gole izin vermedi ve 1 puanı getiren isim oldu.
Bu sonucun ardından sahadan 1 puanla ayrılan Beşiktaş 55 puanla liderliğini sürdürdü. Antalyaspor ise 38 puanla 6. sırada kaldı.
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN