Arama

Beşiktaş skandal tweeti sonrası Akar'ı kovdu

Beşiktaş skandal tweeti sonrası Akar’ı kovdu
Yayınlanma Tarihi: 9.4.2017 08:00:00 Güncelleme Tarihi: 09.04.2017 08:01

Beşiktaş Kulübü, iletişim direktörü Rıdvan Akar ile yollarını ayırdığını duyurdu.


Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, Rıdvan Akar’ın sosyal medyadaki Twitter hesabından paylaştığı bazı ifadelerin kulübün resmi görüşünü ve duruşunu yansıtmadığı belirtilerek, "Yaşanan bu üzücü hadise neticesinde Rıdvan Akar ile yollarımızı ayırma kararı aldığımızı belirtir, Sayın Akar’a bugüne kadar kulübümüze yaptığı hizmetler ve özverili çalışmaları sebebiyle teşekkür ederiz." denildi.

Rıdvan Akar, Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’u 4-3 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından yaptığı paylaşımda, "Biz hakemi de faulleri de yeni statları da gömeriz..." ifadelerini kullanmıştı. Akar, daha sonraki paylaşımında ise "Yeni stat deyimi gerçek anlamıyla yeni açılan statlarda ilk Beşiktaş galibiyetiyle ilgiliydi. Trabzonlu kardeşlerim üzüldüyse özür dilerim." açıklamasında bulunmuştu.

RIDVAN AKAR NE YAZMIŞTI
Twitter hesabından "Biz hakemi de faulleri de statları da gömeriz" ifadelerini kullanan gazeteci Rıdvan Akar, gelen tepkiler üzerine "’Yeni stat’ deyimi gerçek anlamıyla yeni açılan statlar ilk Beşiktaş galibiyetiyle ilgiliydi. Trabzonlu kardeşlerim üzüldüyse özür dilerim." şeklinde sözlerine açıklık getirdi.



2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN