Fotoğraflarla haftanın özeti
Gazze Şeridi'nde "Büyük Dönüş Yürüyüşü" kapsamında düzenlenen barışçıl gösteriler devam ediyor. Gazze'nin doğusunda yer alan El-Muntar (Karni) bölgesindeki İsrail sınırında toplanan Filistinliler, "Bayrak Cuması" adı verilen gösterilerde İsrail karşıtı sloganlar attı. İsrail güçleri, gösteriye göz yaşartıcı gaz kullanarak müdahale etti.
Suriye'de Beşşar Esed rejiminin abluka ve yoğun saldırılar sonucu ele geçirdiği Doğu Guta'daki kimyasal silah katliamı mağdurlarının Duma ilçesinden zorunlu tahliyeleri devam ediyor. Dumalı siviller ile askeri muhalifler ve ailelerini taşıyan 85 otobüslük 20. tahliye konvoyu Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesine giriş yaptı.
Spor Toto Süper Lig'de 29. haftasında Antalyaspor, Antalya Stadyumunda Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Antalyasporlu taraftarlardan bazıları Atiker Konyaspor oyuncusu Eto'o'yu, hazırlattıkları ve üzerinde Eto'o'nun fotoğrafı olan dolarları sahaya atarak protesto etti.