Arama

İstanbul Üniversitesi tercih ve tanıtım günleri başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tercih ve Tanıtım Günleri 2018, 1-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek. İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri süresince ayrıca “Akıllı Tercih ile Tercih Şenliği” etkinliğine de ev sahipliği yapacak.

İstanbul Üniversitesi tercih ve tanıtım günleri başlıyor!
Yayınlanma Tarihi: 31.7.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 31.07.2018 17:14

Sabah saat 10.00'da öğrenci ve velilere kapılarını açacak olan İstanbul Üniversitesi, öğrenci ve velilerini tarih ve doğanın birleştiği, birçok kuş türünün yaşadığı ve pek çok ağaç türünün bulunduğu İÜ Beyazıt Merkez Yerleşkesi'nde ağırlayacak.

Öğrenciler, İÜ Rektörlüğü Merkez Yerleşkesi'nde ilgili fakülte ve yüksekokul öğretim üyelerinden İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa hakkında detaylı bilgi alabilecek. Öğrencilere ayrıca üniversitelerin tarihi, yerleşkeleri, burs, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda bilgi verilecek.

"Akıllı Tercih ile Tercih Şenliği" Gerçekleştirilecek

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tercih ve Tanıtım Günleri 2018'de Akıllı Tercih Eğitim Danışmanları, 2-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında her gün 11.00-17.00'de öğrencilerle buluşacak.

İstanbul Üniversitesi Fakülteleri

İstanbul Tıp Fakültesi
Edebiyat Fakültesi
İktisat Fakültesi
Diş Hekimliği Fakültesi
Siyasal Bilgiler Fakültesi
Su Bilimleri Fakültesi
Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
Mimarlık Fakültesi
Hukuk Fakültesi
Fen Fakültesi
Eczacılık Fakültesi
İşletme Fakültesi
İletişim Fakültesi
İlahiyat Fakültesi
Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Fakülteleri

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Orman Fakültesi
Mühendislik Fakültesi
Veteriner Fakültesi
Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi
Spor Bilimleri Fakültesi

Öğrenciler, şenlik alanında, Akıllı Tercih Eğitim Danışmanları ile birebir buluşurken, aynı zamanda, hazırlanan workshop çalışmalarıyla da olacak.

Tercih Şenliği alanında yapılacak özel haber ve röportaj çekimleri, her gün TRT Haber ekranında saat 14.15'te Akıllı Tercih programında yayınlanacak.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN