Arama

İlk fotoğraf

İlk fotoğraf
Yayınlanma Tarihi: 29.5.2017 15:52:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanı olduktan sonra Genel Merkez’e ilk defa gelişi sessiz sedasız oldu.  Erdoğan başkanlığında toplanan 50 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısından ilk fotoğraflar da yayınlandı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, forslu makam aracıyla saat 12.30’da AK Parti Genel Merkezi’ne geldi.

Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısı öncesinde geldiği partide ilk olarak 8. kattaki makam odasına çıkarak parti kurmaylarıyla MKYK’ya kadar çalıştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında toplanan 50 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında partinin yeni yönetiminin de belli olması bekleniyor.

Erdoğan’ın başkanlığında görev yapan ve 20 kişiden oluşacak yeni Merkez Yürütme Kurulunda kimlerin yer alacağı büyük merak konusu oldu. Erdoğan, olağanüstü kongredeki listesinde 18 ismi MKYK’den çıkarmıştı. Erdoğan’ın şimdi kimleri MYK’ye alacağı, kimleri çıkaracağı; Bakanlar Kurulu’nda da nasıl bir revizyon yapacağı siyasi kulislerin en fazla konuşulan konusu durumunda.

Erdoğan başkanlığında toplanan 50 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısından ilk fotoğraflar da yayınlandı.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN