Arama

Korsanlar zirveyi ele geçirdi!

Korsanlar zirveyi ele geçirdi!
Yayınlanma Tarihi: 30.5.2017 17:13:00 Güncelleme Tarihi: 09.06.2017 13:30

Türkiye gişe verilerine göre 26-28 Mayıs haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen 4N1K bu hafta liste galibiyetini kaybetti ve yerini Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı’na bıraktı. Bu hafta listede 4 film kendine yer bulmayı başardı.


Listenin bu haftaki zirvesinde vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı yer alıyor. Sevdiğimiz fevri korsan Jack Sparrow’u geri getirmekle kalmayıp yepyeni karakterlerle de bizleri tanıştıran yapım ilk haftasında 363.855 seyirciyi salonlara çekerek rakip yapımlara açık ara fark attı. Genç yazar Büşra Yılmaz’ın satış rekorları kıran gençlik kitabından beyazperdeye uyarlanan 4N1K başarılı açılışının ardından başarılı çizgisini koruyor. Başrollerinde Gözde Mutluer, Burak Yörük, Sina Özer, Hasan Denizyaran ve Cemrehan Karakaş’ın yer aldığı gençlik filmi 3. haftasında zirvedeki yerini kaybetse de 39.714 seyirciye ulaştı.  Listenin 3. filmi ise vizyonun yerli yapımlarından biri oldu. Eğlenceli yerli komedi Kolonya Cumhuriyeti geçen haftaki yerini koruyarak 6. hafta kapanışını 28.713 seyirci ile yaptı.

Listenin 4. sırasında geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen, Charlie Hunnam’ı başrolüne yerleştiren Kral Arthur Kılıç Efsanesi yer aldı. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan Guy Ritchie imzalı film 21.974 seyirci tarafından izlendi. Listenin 5. sırasında karanlık bilim kurgu macerası Yaratık: Covenant yer aldı. Alien güzellemesinin yeni devam halkası 3. hafta kapanışını 16.503 seyirci ile yaptı. Beyazperdenin en uzun soluklu serilerinden Hızlı ve Öfkeli’nin 8. devam halkası Hızlı ve Öfkeli 8 bu haftasonunda 13.436 seyirciye ulaşarak 6. sırayı aldı. Böylece film 7. haftasında da başarılı gidişatını sürdürmeyi başarmış oldu. Listenin 7. filmi ise vizyonun tazeleri arasından çıktı. Seslendirme kadrosunda bulundurduğu yıldızlarla dikkati çeken animasyon yapım Özgürlüğün Sesi Bilal açılışını 11.264 seyirci ile yaptı.

Listenin 8. sırasında eğlenceli gençlik serisinin yeni devam halkası Saftirik Greg’in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken! yer buldu. Romandan uyarlama gençlik filmi 2. haftasında 23.554 seyirciye ulaştı. Listenin 9. filmi Marvel’ın Kaptan Amerika’sı Chris Evans’ı başrolüne yerleştiren Deha oldu. Sımsıcak aile filmi açılışını 9.522 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasında ise 6.480 seyirci ile Sinsiran: Yasak Aşk yer aldı.

Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

Kaynak : Boxofficeturkiye.com
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN