Arama

Ayla filminin setinde duygusal anlar!

Süleyman Dilbirliği’nin Kore Savaşı’nda evlatlık edindiği Ayla, hayat hikâyesinin anlatıldığı yapımın setine gelerek manevi babasıyla buluştu.

Ayla filminin setinde duygusal anlar!
Yayınlanma Tarihi: 4.10.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 04.10.2017 13:10

Türkiye'nin Oscar aday adayı Ayla filminin vizyon tarihi belli oldu. Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin sevgi ve bağlılığını anlatan yapım 27 Ekim'de vizyona girecek. Çetin Tekindor, İsmail Hacıoğlu ve Lee Kyung-Ji'nin rol aldığı filmin yönetmen koltuğuna Can Ulkay oturuyor. Kore Savaşı'nda Süleyman Dilbirliği'nin Koreli bir kızı evlatlık olarak alıp ona Ayla adını vermesini anlatan filmin seti ilginç bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

MECBURi AYRILIK

Halen hayatta olan Süleymen Dilbirliği ile şimdiki adı Kim Eunja (70) olan Ayla bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı karşılaşmada ikili gözyaşlarını tutamazken birbirine bol bol sarıldı. Küçük bir kızken kendisini sahiplenen ancak hayat şartları nedeniyle ayrı düşmek zorunda kaldığı Dilbirliği'yle buluşmanın heyecanını yaşayan Ayla, settekilerin de duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

DRAMATİK HİKÂYE

1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay 5 yaşında bir kız bulur. Astsubay kızı yanına alır ve Ayla ismini verir. Ayla ile astsubay kısa sürede baba-kız gibi olurlar. Ancak 15 ay sonunda birliğin Türkiye'ye dönmesi gerekir. Ayla'yı bırakıp dönmek istemeyen Süleyman Astsubay her yolu denese de Kore kanunlarını aşamaz.(Akşam)

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN