Arama

İngiltere'deki İslamofobik terör saldırılarına tepki

Manchester United'ın Fransız futbolcusu Pogba, son dönemde İngiltere'de yaşanan terör saldırılarını İslam ile bağdaştıranlara tepki gösterdi

İngiltere’deki İslamofobik terör saldırılarına tepki
Yayınlanma Tarihi: 30.6.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 30.06.2017 16:21

Manchester United'ın Müslüman futbolcusu Paul Pogba, son zamanlarda İngiltere'de meydana gelen terör saldırılarının İslam diniyle ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.

Fransız futbolcu Pogba, Esquire dergisine verdiği röportajda, İngiltere'de artan terör saldırıları nedeniyle zor ve hassas bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Pes etmemeli ve kafamıza girmelerine izin vermemeliyiz. Mücadele etmemiz gerekiyor. Üzücü şeyler yaşansa da hayat herkes için devam ediyor. Bir insanı öldürmek, deliliktir. Bunu bir din ile bağdaştırmak saçmalık. İslam bu değil ve herkes bunu biliyor. Bunu söyleyen tek kişi ben olmayacağım." ifadelerini kullandı.

İtalyan ekibi Juventus'tan geçen yıl İngiliz temsilcisi Manchester United'a 105 milyon avro bedelle transfer edilerek en pahalı futbolcu unvanını kazanan Pogba, takımındaki ilk sezonunda 51 maça çıktı ve 9 gol attı.

105 milyon Euro ile tarihin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu unvanını elinde bulunduran Paul Pogba, geçen ay sosyal medyadan Ramazan ayını kutlamıştı. Manchester United forması giyen Fransız futbolcu, Mekke'de çekilen bir fotoğrafını da, "bu sezon için teşekkür etmeye gidiyorum. Yakında görüşürüz Manchester. Hayırlı ramazanlar" notu eşliğinde paylaşmıştı.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN