Arama

Bu ramazan Nusaybin'de huzur var

Bu ramazan Nusaybin’de huzur var
Yayınlanma Tarihi: 2.6.2017 15:19:00

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 8 ay boyunca süren sokağa çıkma yasağı ve teröristlere yönelik sürdürülen operasyonların ardından ilçeye huzur geldi. 


Huzurun hakim olduğu ilçede kayyum belediye tarafından iftar programları düzenlenmeye başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından KHK ile Nusaybin Belediyesi’ne atanan Kaymakam Ergün Baysal’ın talimatları ile ilçede iftar programları düzenleniyor.

Mitanni Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İlçe Müftüsü İrfan Açık’ın okuduğu dualarla devam etti. Programda konuşan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, Nusaybin Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak Ramazan ayı boyunca şehrin farklı mahallelerinde iftar geceleri düzenleyeceklerini kaydetti. Baysal şöyle konuştu:

"Böyle bir iftar gecesinde sizlerle birlikte olmaktan memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Nusaybin Belediyesi Ramazan ayının güzelliğine binaen iftar geceleri düzenliyor. Umarım ki belediyemizin yaptığı hizmetlerle, belediyemizin sunmuş olduğu hizmetlerle Ramazan ayında da birlikte ve beraber oluruz. Rahmeti, merhameti, mağfireti simgeleyen yüce ve güzel ayda siz kıymetli hemşehrilerimize, misafirlerimizle, vatandaşlarımızla böyle nice geceler geçirip, Ramazan ayının milletimize, Nusaybin’ine güzellikler getirmesini temenni ediyorum".
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN