Arama

Erdoğan’dan AK Parti teşkilatına 2019 talimatı

Erdoğan’dan AK Parti teşkilatına 2019 talimatı
Yayınlanma Tarihi: 13.6.2017 22:11:03
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmadan çalışmalıyız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"MİLLETİMLE İFTİHAR EDİYORUM"
14 yılda hayata geçirdiğimiz hizmetlerle ’Cumhur ile Cumhuriyet’i buluşturduk. 15 Temmuz gecesi tankların altına kendini atan, bombalardan yılmayan milletimle iftihar ediyorum. Ankara, 15 temmuz gecesi gösterdiği kahramanlıklarla gazi sıfatını çoktan hak etti. 15 Temmuz gösterdi ki, Ankara, Türkiye’nin istikbal ve istiklal mücadelesini yürüten göğüsleyen bir şehirdir.

"GURUR ABİDESİ OLMAYIN"
Benim sizlerden ricam şudur. AK Partili olmak gurur abidesi olmak değildir. İktidar gücünü gururlanma sürecine katkıda bulunsun diye kullanmamalıyız. Tam aksine tevazu ehli olmak suretiyle vatandaşlarımıza yaklaşmalıyız. Bunu yapmak durumundayız. Aksi takdirde Rabbimin bize verdiği bu nimeti süratle kaybederiz. Bu bakımdan tüm il, ilçe teşkilatlarımızın kapı kapı, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları dolaşmak durumundayız.

"2019 SEÇİMLERİNE KADAR SIKMADIK EL BIRAKMADAN ÇALIŞMALIYIZ"
2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde bir programla çalışmalarımızı sürdürmeliyiz

"GÖNÜLLERİ ALAMIYORSAK KAYBEDERİZ"
Belediyeler için bir şey söyleyeceğim. Belediyelerde hizmet gerektir ama yeterli değildir. Yeterli olan nedir, gönüllere girmektir. Eğer gönülleri alamıyorsak kaybederiz Onun için de ev ev dolaşacağız, kapı kapı dolaşacağız ve vatandaşımızla bu gönül birlikteliğini sağlayacağız.
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN