Arama

İki buçuk dakikada o terörist!

İki buçuk dakikada o terörist!
Yayınlanma Tarihi: 1.6.2017 17:03:00
Ayşe Deniz Karacagil, kırmızı fuları taktı. Gezi provokasyonuna katıldı. “Simge kız” olarak ekranlara taşındı. Ancak terörist olduğu saptandı. PKK’da “Destan Yörük” adını aldı. Karayılan’ın torpillisi çıkınca terör yuvası Kandil karıştı... Rakka’da öldürülen Karacagil’in PKK’daki kadın teröristlerin isyan etmesi üzerine Suriye’ye gönderildiği anlaşıldı...

Ispartalı olan ve Antalya’da yaşayan Ayşe Deniz Karacagil, Antalya’daki Gezi eylemlerinde yer aldı. Katıldığı saldırılar yüzünden polis tarafından yakalanıp tutuklandı. 2 Ekim 2013’de hapse yollandı. 127 gün cezaevinde kalan Karacagil, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bunu fırsat bilen Karacagil, Kandil’e kaçtı. Teröristbaşı Murat Karayılan, "Kırmızı Fularlı Kızı" himayesine aldı. Onu "Avrupa’dan sorumlu özel kalem müdiresi" yaptı. Ardından teröristbaşı ile danışmanı, "mutluluk pozları" verip aynı fotoğraf karesinde yer aldı. Ancak Karacagil’in diğer teröristlerden farklı muamele görmesi Kandil’de bulunan kadın teröristlerin isyan etmesine yol açtı. Kanlı terör örgütü PKK’nın kadın yapılanması olan YJA-Star’a bağlı kadın teröristler Güneydoğu’da devam eden operasyonlarda öldürülünce, hain yuvası daha da karıştı. Kadın teröristler, Karayılan’a karşı ayaklandı. Kandil’deki Harun Kampı’nda bulunan kadın teröristler, teröristbaşı Karayılan’ın Ayşe Deniz Karacagil’i kampta tutup iş yaptırmamasına kızdı! Karayılan’a telsizden "Senin Destan Yörük nerede Cemal (Murat Karayılan’ın kod adı) müdür olmaya mı geldi?" "Senin için Destan Yörük’ten başka kadının önemi yok mu?" "Destan Yörük burayı İstiklal Caddesi mi sanıyor?" diye bağırdı. Tepki üzerine "Destan Yörük" kod adlı Ayşe Deniz Karacagil, terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı olan YPG’ye yollandı. YPG’de (Destan Temmuz) kod adını alan Karacagil’in 3 gün önce Rakka’da bir çatışmada öldürüldüğü açıklandı.

Karacagil’in ya da "kırmızı fularlı kız"ın gerçekte nasıl bir terörist olduğu iki buçuk dakikalık videoyla sosyal medyada anlatıldı.

İşte o video:

[video width="640" height="360" mp4="http://i.tmgrup.com.tr/fikriyat/arsiv/2017/06/ayse.mp4"][/video]
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN