Arama

  • Anasayfa
  • Gündem
  • Devrim yalanıyla Amerikan emperyalizmine kurban edilen zavallıları böyle kandırıyorlar

Devrim yalanıyla Amerikan emperyalizmine kurban edilen zavallıları böyle kandırıyorlar

Devrim yalanıyla Amerikan emperyalizmine kurban edilen zavallıları böyle kandırıyorlar
Yayınlanma Tarihi: 31.5.2017 00:26:00

Türkiye’de devrim diye kandırılarak, Suriye’de terör örgütü PYD saflarında savaşanların en büyük destekçisi emperyalist ABD oluyor. Amerikan silahıyla Amerikan emperyalizmi için savaşın adı "devrim" oldu. İşte son kurban... "Kırmızı fularlı kız"... Doğan medyası bile cicileştirdi. Rakka’da bir terörist olarak başka bir terör örgütü tarafından öldürüldü. Amerikan çıkarlarına kendini adamış bir gazeteci Cengiz Çandar, terör örgütü PYD saflarında öldürülen Ayşe Deniz Karacagil’i melek ilan etti. "Melek" ilan etti çünkü Amerikan emperyalizmine kurban edilmiş bir hayat olduğu için takdir ediliyor. Özendiriliyor. Yeni "kırmızı fularlı kızlar" onların kirli ve kanlı oyunlarının kurbanı olsun isteniyor.?


Kamuoyunda ’kırmızı fularlı kız’ olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil, terör örgütü PYD saflarında Rakka’da bir başka terör örgütü DEAŞ ile yapılan çatışmada öldürülü.

Stocholm’e yerleşerek aynı adı taşıyan üniversitede araştırmacı olarak görev yapan Cengiz Çandar, terör örgütü saflarında, bir diğer terör örgütü DEAŞ tarafından öldürülen terörist kız için methiyeler düzdü.

Twitter hesabından konuyla ilgili yazdıklarında Karacagil’i melek ilan eden Çandar ’’Kırmızı Fularlı Kız, Gezi’nin içimizi ısıtan en güzel gülüşlü meleği, Rakka önünde toprağa düşüp yıldızlara yükselerek içimizi yine yaktı.’’ ifadelerini kullandı.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN