Arama

Kupayı Erdoğan'a götürdüler

Kupayı Erdoğan’a götürdüler
Yayınlanma Tarihi: 30.5.2017 16:53:00

Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile birlikte Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler. Kabulde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu da hazır bulundu.


Tarihi bir başarıya imza atan Fenerbahçe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Euroleague Kupası’nı da götürdü.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabulde; Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Başkanvekili Mithat Yenigün, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Nihat Özbağı, Ali Yıldırım, Önder Fırat, Ozan Balaban, Yönetim Kurulu Üyeleri Cenk Başak, Selim Sapan ile Erkek Basketbol Takımı oyuncularıyla teknik ekibi ve Fenerbahçe eski futbolcusu, Sabah Spor yazarı Rıdvan Dilmen yer aldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen kabulde Başkan Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üzerinde isminin yazılı olduğu bir basketbol forması hediye etti. Başantrenör Zeljko Obradovic de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Fenerium tarafından "Üç Boyutlu Fotografik Görüntüleme" tekniği kullanılarak üretilen takım biblolarını takdim ederken; oyuncular ise üzerinde tüm takımın imzasının yer aldığı şampiyonluk tişörtü verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kupanın kazanılması halinde saçlarını keseceğini söyleyen ve sözünü de finalin ardından parkede tutan Datome’nin saçlarına baktı. Bu anlar kameralara böyle yansıdı ve gülüşmelere neden oldu.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN