Arama

  • Anasayfa
  • Gündem
  • "Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hiç bir bahane kalmadı"

"Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hiç bir bahane kalmadı"

Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hiç bir bahane kalmadı
Yayınlanma Tarihi: 29.5.2017 21:48:00



AK Parti tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hiçbir bahane kalmadı" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK üyeleri ile olan toplantısının ardından AK Parti tarafından düzenlenen iftar programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hiç bir bahane kalmadı. 2019’a kadar yoğun bir program uygulamalıyız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları;

Bugün MKYK’yı toplayarak MYK’yı da belirledik. MKYK toplantımızda ifade ettiğim bir hususu burada tekrarlamak isityorum. AK Parti’nin 15 yıla yakın zamandır iktidarda kalmasının sırrı sürekli kendisini yenileme iradesine sahip olmasıdır.

Genel Kurulumuzda seçilen üyelerimiz arasında 20’li yaşların başında gençlerimiz bulunuyor. örneğin 21 yaşında bir genç kızımız 23 yaşında bir genç kızımız var.

Bunlar şu anda bu reform hareketimizin ki Cumhuriyet tarihindeki özellikle siyasi parti yapılanmaları içinde şu anda AK Parti’nin yaptığı bu reformu hiç bir siyasi parti gerçekleştirememiştir.

SÜREKLİ KENDİMİZİ YENİLEYECEĞİZ

Milletvekillerimizin yaş ortalaması biraz yüksek 52 ortalaması var. Hem kadro hem program olarak sürekli kendimizi yenileyerek milletimizin gönlündeki yerimizi güçlendireceğiz. Bize tevazu yakışır.

Bu tevazudan asla taviz vermemeliyiz. Biz kendimizi alçalttıkça biliniz ki gönüllerde yükseliriz. Ama yok biz şöyle kendimizi yükseklerde görmeye gayret edersek alçalırız. Şunu bilelim ki dağlar bizden yüksektir

DOĞRUDAN ÇÖZÜME YÖNELİK TEKLİFLER HAZIRLAYIN

Buradan asla taviz vermememiz gerekir. Yönetim sistemi değişikliğinin ardından milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için önümüzde hiç bir bahane engel kalmadı.

Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hiç bir bahane ve engel de kalmadı. Bugün söyledim bakanlarımızdan 180 günlük bir çalışma programı hazırlamalarını bekliyorum. Bu çalışma iktidara ilk geldiğimiz gün gibi 100 günlük program gibi ve doğrudan meselelerin çözümüne yönelik pratik teklifleri içermelidir ki bu bizim yol haritamız olacak.

BU ADIMLARI ATMAYA MECBURUZ

Belediyelerimizde nerelerde ne gibi eksiklikler var şikayetler nedir bunların üzerine gitmemiz gerekiyor. Arkadaşlarla da onu konuştum. Bir ekip burada oluşturacağız bir ekip de Cumhurbaşkanlığı makamında olacak.

Bu ekiplerle çok yoğun bir kontrol mekanizmasını çalıştıracağız. Çünkü aldığımız şikayetleri neticeye ulaştırmamız gerekiyor.

Malum bizim şikayet mercilerimiz var partimizde de var başbakanlıkta da var cumhurbaşkanlığında da var, yok. Gelen şikayetler orada kalıyor. Mesele bunu çözüme ulaştırmak ve bunun için de bu adımları atmaya mecburuz.



2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN