Arama

  • Anasayfa
  • Gündem
  • 'Kılıçdaroğlu'na MİT ajanı belgelerini FETÖ verdi'

'Kılıçdaroğlu'na MİT ajanı belgelerini FETÖ verdi'

’Kılıçdaroğlu’na MİT ajanı belgelerini FETÖ verdi’
Yayınlanma Tarihi: 9.4.2017 14:48:00

Adalet Bakanı Bozdağ, ’Kılıçdaroğlu hiçbir belge göstermeden, ayaküstü yalan söylüyor. Kılıçdaroğlu’na MİT ajanı belgelerini FETÖ verdi’ dedi.


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kanal 24’te gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Bakan Bozdağ’ın açıklamasından öne çıkanlar:

Bakan Bozdağ, ’Kılıçdaroğlu hiçbir belge göstermeden, ayaküstü yalan söylüyor. FETÖ, CHP’yi kullanıyor, avukatlığını yapmayı bıraksın kaynağını açıklasın. Kılıçdaroğlu’na MİT ajanı belgelerini FETÖ verdi’ dedi.

"CHP’Lİ VEKİLLER DE ORADAYDI"
Meclis bombalanırken CHP’nin de vekilleri de oradaydı. 15 Temmuz bütün milletin şahitliği ile yaşanırken Kılıçdaroğlu ne değişti de böyle diyor? Bu FETÖ iftirasının CHP tarafından Türkiye’ye yayılmaya çalışılmasıdır. Kılıçdaroğlu hiçbir belge göstermeden, ayaküstü yalan söylüyor. 80 milyonun şahit olduğu olaya başka şey demek ahmaklıktır. Biz bombaları atılırken Meclis’deydik. "Kontrollü darbe" diyenin aklından şüphe ederim. FETÖ’cüler Erdoğan’a iyilik için mi darbe yaptılar?

"ELİNDE BELGE VARSA AÇIKLA"
AK Parti’de FETÖ’cü 120 vekil varsa yanına alsın, Başbakan olsun. Olmadığı için bu yola gidemez. Elinde ne varsa açıklamayan büyük yalancıdır. Elini tutan yok, ne varsa ortaya koy. Tek adam varsa Kılıçdaroğlu’dur. CHP kongresinin seçtiği "tek adam" olmaz da Türkiye’nin %51’inin seçtiği mi "tek adam" olacak.

"KILIÇDAROĞLU, TÜRKİYE’NİN KOALİSYONLARINI UNUTTURAMAZ"
Koalisyonun için Almanya’dan anlatıyor. Belçika’dan, İtalya’dan örnek verebiliyor mu?. Almanya’dan örnekle Türkiye’nin koalisyonlarını unutturamaz

"ANAYASADA FESİH YOK"
Anayasa’da fesih yoktur, seçimlerin yenilenmesi vardır. Hükümet’in kurulamaması sorunu ortadan kalkacak.

"SEZER, KILIÇDAROĞLU’NDAN DAHA FAZLA CHP’LİYDİ"
Başbakan, Bakan, Belediye Başkanı partili olurken sorun olmuyor da, Cumhurbaşkanı partili olunca mı sorun oluyor?. Sezer’in partisi yoktu, Kılıçdaroğlu’ndan daha fazla CHP’liydi.
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN