Arama

FETÖ destekli kaos planı!

FETÖ destekli kaos planı!
Yayınlanma Tarihi: 20.4.2017 23:08:00
Türkiye’yi şahlandıracak tarihi Anayasa Değişikliği oylamasında millet EVET dedi. Bu sonucu hazmedemeyen odaklar yine Türkiye’yi karıştırmak için harekete geçti ve provokasyona başladı...

Türkiye’ye karşı topyekün saldırıya geçen Haçlı ittifakı ve içimizdeki işbirlikçileri 16 Nisan’da sandıktan EVET çıkmasıyla iyice çıldırdı. Referandumdan ’hayır’ çıkması için elinden geleni yapan odaklar milletten tokadı yiyince şimdi de çareyi sokaklarda aramaya başladı.

16 NİSAN SONRASI SOKAK ÇAĞRISI!
16 Nisan referandumundan "EVET" çıkmasıyla başlayan "sokağa ve şiddete çağrı" yapılmasına dair yapılan araştırma kirli oyunu gözler önüne serdi. İşte o araştırma:



16-20 Nisan tarihleri arasında atılan tweet sayısı 397 bini geçti paylaşımlar "2. Gezi" vurgusuyla devam ediyor. Odakta CHP’li Eren Erdem var.



Sokağa çıkma ve şiddet çağrısında en çok paylaşım yapan provokatör hesaplar ve paylaşım sayıları.



Önce "protesto" söylemi geliştirilmiş sonra da "Yeni Gezi" çağrılarında bulunulmuş. Sokakları terörize edenlerin söylem analizi.



İnsanları sokakları terörize etmeye çağıran @ToplumsolDergi @sendika_org @hayir_tv adresler vererek eylemlere destek istedi. Finansör: FETÖ.



Emniyet yetkilileri sokakta yaşanacak şiddet olayları noktasında @Srcn_Syn hakkında inceleme başlatmalı. @politikbaykus hesabı adres verici.



Türkiye’de yabancı haber ajanslarına çalışan "ajan" gazeteciler "Kitlesel Gezi eylemleri" demeyi ihmal etmedi @stephenstarr @nilkoksalcbc.
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN