Arama

FETÖ üfürüyor, Kemal söylüyor

FETÖ üfürüyor, Kemal söylüyor
Yayınlanma Tarihi: 13.4.2017 10:03:00
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin kana bulandığı 15 Temmuz gecesi 241 kişiyi şehit eden terör örgütünü adeta aklarcasına kullandığı “Kontrollü darbe” iddiasının bir gün önce, FETÖ’nün propaganda timinde yer alan ve hakkında yakalama kararı bulunan Önder Aytaç tarafından dillendirildiği ortaya çıktı

FETÖ’nün Deniz Baykal’a kaset kumpası sonrası CHP’nin başına geçen Kemal Kılıçdaroğlu’nun Fetullahçı teröristler tarafından gerçekleştirilen darbenin bertaraf edildiği 15 Temmuz direnişini “Kontrollü darbe” şeklinde nitelendirmesinin perde arkası aralanıyor. 15 Temmuz ihanetini gerçekleştiren FETÖ’yü adeta aklarcasına “Kontrollü darbe” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu’dan bir gün önce aynı sözlerin FETÖ’nün propaganda timinde yer alan firari Önder Aytaç tarafından dile getirdiği belirlendi.

AYTAÇ: ERDOĞAN TEZGÂHLADI

2 Nisan Pazar günü “Düşünce Atölyesi” isimli Youtube kanalından bir video paylaşan Önder Aytaç, 15 Temmuz ihanetinin FETÖ tarafından yapılmadığı yalanına başvurdu. Kılıçdaroğlu ile aynı ifadeleri kullanan FETÖ’cü Aytaç şunları söylüyor: “Üst düzey NATO yetkilileri, Erdoğan darbeyi kendisinin tezgahladığı ifadesini kullanıyorlar. Başarısız olmaya kurgulanmış sahte darbenin arkasında asla Sayın Fetullah Gülen’in olmadığı, hizmet hareketinin olmadığı, Recep Tayyip Erdoğan’ın bilinçli olarak böylesi bir kurgulama içerisinde olduğu açıkça ortadadır.” FETÖ’nün küfürbaz tetikçilerinden Aytaç’ın 15 Temmuz darbe teşebbüsünü “Cumhurbaşkanı Erdoğan tezgahladı” şeklinde yalanını söyledikten tam bir gün sonra Kılıçdaroğlu’nun da FETÖ’yü aklamak adına kullandığı “Kontrollü darbe” ifadesi FETÖ ve CHP arasındaki yakın ilişkiyi gözler önüne serdi.

BAŞDANIŞMANI TUTUKLANDI

Takiye ile kurumlara sızmayı örgütün temel stratejisi haline getiren FETÖ, CHP’ye de sızmayı başardı. Başdanışmanlığına getirdiği FETÖ üyeliğinden tutuklanan Fatih Gürsul’un, Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olduktan sonra ‘kaset komplosu’na ilişkin parti içi soruşturma açmaması ve parti hukukçularını konunun adli takibi için seferber etmemesi de dikkat çekti. Hatta Kılıçdaroğlu’nun, kaset soruşturmasını yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının tanık olarak çıkardığı daveti reddederek ifade vermeye gitmemesi de kafalarda soru işareti bıraktı.

YENİ AKİT
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN