Arama

Pantolonunu değiştirmeyi unutmuş terörist

Pantolonunu değiştirmeyi unutmuş terörist
Yayınlanma Tarihi: 10.4.2017 15:59:00

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Okmeydanı’nda silahlarla kahvehaneyi basarak ’Evet’ diyenleri tehdit eden teröristlerle ilgili, "Üç beş serseri" dedi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, halk oylamasının güvenliğine ilişkin 251 bin 788 emniyet ile 128 bin 445 jandarma personelinin görevlendirildiğini açıkladı.

Soylu, "Ayrıca 26 ilde 51 bin 148 güvenlik korucusu, 18 bin 675 gönüllü güvenlik korucusu da halk oylaması için görevlendirilmişlerdir. İlaveten 6 bin Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeli ihtiyaç olması halinde takviye kuvvet olarak planlanmıştır" ifadelerini kullandı.



Soylu, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bildirilecek enerji ile ilgili kritik tesislerin, trafo merkezlerinin korunması için 3 bin 476 devriye olmak üzere 9 bin 674 jandarma personeli, 3 bin 260 ekip olmak üzere 8 bin Emniyet Genel Müdürlüğü personeli görevlendirilmiştir" dedi.

Öte yandan Okmeydanı’nda ’Evet’ çalışmalarının yapıldığı iddia edilen kahvehaneyi silahlarla basarak ’Hayır’ propagandası yapıp ’Evet’ diyenleri tehdit eden teröristlerle ilgili konuşan Bakan Soylu, "Kıraathane basmaya kalkan üç beş serseri. İçlerinden biri pantolonunu değiştirmeyi unutmuş" dedi.

"Dün akşam Okmeydanı’nda iki üç serseri bir kıraathaneye girdiler ve orada vatandaşımıza güya yani biz burdayız deyip bir taraftan da arkalarına bakarak korkak ve ürkek bir şekilde orada maskeleriyle beraber tehdit etmeye çalıştılar fakat bir yanlış yapmışlar" diyen Soylu, "İçlerinden birisi pantolonunu değiştirmeyi unutmuş ve arkadaşlarımız bir iki gün önce ki eylemle o gün pantolonunu değiştirmeyen kişinin eylemini birleştirip bütünleştirince, hemen gece yarısı bu huzuru ve sükunu ortadan kaldırmaya çalışan bu serserileri bir şekilde adalete teslim etmek üzere emniyete götürmüşlerdir. Yani devletimiz 24 saat ayaktadır. Hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN