Arama

Teröre karşı dik duruşa ceza

Sabah Avrupa, Almanya’nın PKK faaliyetlerine, 1993’te koyduğu yasağa rağmen nasıl göz yumduğunu, hatta kol kanat gerdiğini tüm çıplaklığıyla manşetlerine taşıdı. Bu dik duruş, hukuksuz cezayla bastırılmaya çalışılıyor.

Teröre karşı dik duruşa ceza
Yayınlanma Tarihi: 24.9.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 24.09.2017 12:35

Sabah Avrupa, kanlı terör örgütü PKK'nın Almanya ve Avrupa ülkelerindeki yapılanmasını deşifre etti, siyasi uzantılarının faaliyetlerine sayfalarında yer verdi. "Bu teröristleri korumayın. Bir gün kanlı ellerini size de çevirecekler" dedi ama onların hamiliğini üstlenenler rahatsız olup gazeteye saldırdı. PKK, Almanya sokaklarında kin kustu, gövde gösterisi yaptı, uyuşturucu sattı, esnafı haraca bağladı.

KANDİL'DEN BAĞLANTIYA İZİN

Aslında onbinlerce Türk'ü katleden PKK, başta Almanya olmak üzere Avrupa'nın pek çok ülkesinde yasaklanmıştı. Almanya bu yasağı 1993'te koydu. Ancak bu yasak hep sözde kaldı. Almanya yasakladığı örgütün peşine düşmedi, Suriye'deki uzantıları PYD kanalıyla silah yardımı yaptı. Almanya PKK'lıların ülkede rahat hareket etmelerine göz yumdu, yasaklı paçavralarla sokaklarda yürümelerine, terör propagandaları yapmalarına izin verdi. Kandil'den canlı bağlantı kurmalarına ses çıkarmadı.

TERÖRİSTE SAHİP ÇIKTILAR

Türkiye'de PKK'ya silah temin etme suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan vekil Almanya'ya kaçtı. Almanya PKK'lı çocukların ellerine maket silahların verildiği mitinglerde bu kişiye konuşma izni verdi. Tüm bunları bir bir yazan, başta Almanya olmak üzere terör örgütünü besleyen Avrupa'nın kirli yüzünü ortaya koyan Sabah ise hedef seçildi. FETÖ gibi PKK'nın da kirli yüzünü gösteren Sabah vergi cezası yoluyla susturulmaya çalışılıyor. İşte her şeyi deşifre eden o haberler.


2 AĞUSTOS 2016

Sabah, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Köln'deki demokrasi şölenine telekonferansla bağlanıp konuşma yapmasını engelleyen Almanya'ya terörist Murat Karayılan'ın canlı bağlantısını hatırlatıp bu manşeti attı.


20 AĞUSTOS 2016

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel'e PKK'lı teröristler konusunda seslendi. 4 bin 500 PKK'lının listesini verdiklerini hatırlatarak, 4 yıldır sonuç alınamadığını belirtti. SABAH, bu sözleri manşetine taşıdı.


5 EYLÜL 2016

Almanya demokrasi sevdalılarına engeller çıkardı, tercihini Türkiye düşmanlarından yana kullandı. PKK'lılar Köln'de sözde 'Kürt festivali' adı altında toplandı, Türkiye'ye kin kustu, Almanya seyretti.


24 EYLÜL 2016

PKK'nın Almanya'daki yayın organı Yeni Özgür Politika, AK Partili politikacıları önce tehdit etti, ardından hedef gösterdi. Dağdaki teröristler bu mesajla suikastler yaptı. Sabah, Almanya'ya 'Bu durumu gör' dedi.


14 EKİM 2016

PKK'nın yayın organı Yeni Özgür Politika, katliam çağrısı yaptı. Almanya'ya 'Katilleri susturun. Ülkenizden katliam çağrısı yapıyorlar" dedik. Anlasınlar diye Almanca başlık attık. Anlamadılar!


19 EKİM 2016

Almanya'da Sol Partili milletvekili Sevim Dağdelen, PKK'nın sözcüsü gibi hareket edip, örgütün çıkarına olabilecek her türlü girişimde bulundu. Sabah, bunu da gözler önüne serdi.


7 KASIM 2016

Vahşi örgüt, Avrupa'da sokaklara çıktı, cami ve işyerlerimizi kundakladı. 'PKK yaktı yıktı Avrupa seyretti' manşeti attık ve 'Firari HDP milletvekilleri Almanya'da yasakladığın örgüte para topluyor' dedik.


14 KASIM 2016

PKK'nın yayın organı Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün katledilmesini alçak bir başlıkla duyurdu. Yine Almanya'yı uyardık. Yine 3 maymunu oynadılar.!


16 KASIM 2016

Almanya PKK'yı koruyup kollarken, Sabah adresin yanlış olduğunu Almanya'ya göstermeye çalıştı. 'Ülkende 350 bin vatandaşın sokaklarda yaşıyor. Teröriste sahip çıkacağına git evsizine sahip çık' diye yazdık.


1 ARALIK 2016

Kanlı örgütün mensupları 38. kuruluş yıldönümlerinde salonlar kiralayıp coştu. Salonlar yasaklı paçavralarla süslendi. Sabah bu durumu da manşete taşıyıp, 'Avrupa çaldı, PKK oynadı' dedi.


20 ARALIK 2016

Türkler terörü lanetlemek için Almanya'nın Kiel kentinde toplandı. PKK'lılar terörün her türlüsünü kınayan Türklere saldırdı, yaralananlar oldu. Polis ise bu duruma seyirci kaldı.


11 OCAK 2017

PKK'lılar 15 yaşındaki Suriyeli Odei Hhaled'e saldırdı. Odei günlerce hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Katillerin belli olmasına rağmen korundukları ortaya çıktı.



3 MART 2017

Gazetecilik kisvesi altında PKK ile FETÖ propagandası yapan Deniz Yücel tutuklandı. Almanya yaygara kopardı. Sabah, Yücel'in PKK'ya nasıl destek verdiğini belgeleriyle ortaya koydu.


8 MART 2017

PKK, Almanya'nın üniversitelerine sızdı, dernekleri aracılığı ile anfilerde PKK propagandası yaptı. Sabah, Almanya'ya 'Üniversitelerin terörist yuvası oluyor. Temizlik yap' diye çağrı yaptı.



9 AĞUSTOS 2017

Sol Partili Sevim Dağdelen, PKK'yı korumak adına 'Türkiye'ye silah satışını durdurun' açıklamaları yaptı. Sabah, Almanya'yı 'Vekilin terör örgütü PKK'ya çalışıyor' diye yine uyardı.


18 EYLÜL 2017

PKK, Köln'de yine Kürt festivali adı altında toplandı. Mart'ta yasaklanan terörist başı posterleri yine sahneye çıktı. Polis, 'Bizim bilgimiz yoktu' dedi. Almanya'nın iki yüzlülüğünü gündeme taşıyan yine Sabah oldu.

Sabah

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN