Arama

A Haber Temmuz’da da zirvede

Yayına başladığı günden bu yana, izleyicisine yeni bir bakış açısı sunan Türkiye’nin haber kanalı A Haber, gerçeğin, adaletin, hoşgörünün, demokrasinin yanındaki duruşuyla Temmuz ayında da birinci oldu.

A Haber Temmuz’da da zirvede
Yayınlanma Tarihi: 1.8.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 01.08.2017 18:07

Kar, yağmur, fırtına, sıcak, soğuk, patlama, çatışma, tartışma, saldırı her sıcak gelişmeyi, olay yerlerinden en hızlı muhabirleriyle izleyiciye ulaştıran A Haber, en doğru bilgileri tanıklarıyla, milletin yanındaki duruşuyla seyirciye aktardı.

A Haber, 33 aydır kimseye kaptırmadığı birinciliğini Temmuz ayında da korudu ve haber kanallarının bir numarası oldu.

Bir dünya televizyonu olan A Haber; birçok ülkedeki muhabir ve yorumcularıyla günün her saatinde verdiği haberlerle televizyon haberciliğine yeni bir soluk getirdi. Dünyanın ve Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan belgesel, analiz ve portrelere yer vererek olayların ve kişilerin perde arkasını da ekrana taşıdı.

Tarihin tozlu sayfalarını aralayarak, günümüz siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmelerinin tartışılmasına katkı sağladı… Görülmeyenleri gösterdi, söylenmeyenleri söyledi, duyulmayanları duyurdu. Bunu evrensel haberciliğin ilkelerinden taviz vermeden, önce vatan, önce devlet, önce bayrak, önce millet diyerek yapmaya çalıştı.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kasteden terör örgütlerine karşı, cesur yayınları ile hedef haline geldi. PKK, FETÖ, DEAŞ gibi örgütlerin gizledikleri karanlık yüzlerini belge ve görüntülerle gün yüzüne çıkaran A Haber, uluslararası medya için de prestijli bir referans oldu.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve ondan sonraki süreçte yine milletin sesi oldu. 15 Temmuz'a ilişkin yayınları ile çarpıcı belge ve görüntüleri en hızlı ve en doğru şekilde seyircisiyle buluşturdu.

Demokrasi nöbetlerinde 40 gün 24 saat Türkiye'deki tüm meydanlarda halkın sesiydi… A Haber'in yayınları meydanlarda kurulan büyük ekranlarda ülkemizin 81 ili ve 957 ilçesinde meydanlarda izlendi.

15 Temmuz'un birinci yıl dönümünde ise; aynı coşkuyla aynı inançla, aynı kararlılıkla 81 il, 25 ülke, 121 canlı yayın noktası ve yüzlerce muhabiriyle, Türkiye'nin ve dünyanın her köşesinden, destanın hikâyesini ekrana taşıdı… Bir sonraki sabaha kadar haber nöbeti tuttu.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN