Arama

15 Temmuz’u darbe görmeyen kurye kim?

TBMM eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, MİT tırları davasında hüküm giyen Enis Berberoğlu'na gizli belgelerin FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı tarafından gönderildiğini söyledi.

15 Temmuz’u darbe görmeyen kurye kim?
Yayınlanma Tarihi: 27.6.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 27.06.2017 12:19

Milletvekili Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hüküm giymesine neden olan gizli belgeleri kendisine ulaştıran kuryenin kim olduğu merak ediliyor. TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Enis Berberoğlu'na gizli belgelerin FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı tarafından gönderildiğini söyledi. Şahin, Berberoğlu'na kurye yapanın kim olduğunu sordu. Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cü Ekrem Dumanlı ile görüştüğünü söyledi. .

"KILIÇDAROĞLU, 15 TEMMUZ'U DARBE GİRİŞİMİ KABUL ETMİYOR"

Terör örgütleriyle mücadele eden Türkiye'de her sorumlu kişi ve kurumun devlete ve güvenlik güçlerine, iş başında olan hükümete destek olması gerektiğini vurgulayan Şahin, bu konuda en büyük, en anlamı desteği ana muhalefet partisinden beklediklerini söyledi.

Şahin, "Ana muhalefet partisi ve onun genel başkanı şunu söylemeli, 'Ey hükümet siz terörle, her türlü terörle mücadelede ağır gidiyorsunuz, biraz daha hızlanın.' Türkiye'nin ana muhalefet partisi ve genel başkanı ne yapıyor? Bu terör örgütlerinin daha da cesaretlendirmek için adımlar atıyor. Ana muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'u darbe girişimi olarak kabul etmiyor." diye konuştu.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN