Arama

Bakan Albayrak'tan Kılıçdaroğlu'na tepki!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Trakya iftar programına katıldı. Bakan Albayrak Pesilvanya'ya destek yürüyüşü yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Bakan Albayrak 'Birileri 15 Temmuz'a kontrollü darbe diyorsa ya darbenin içindedir ya da destekçisidir' dedi

Bakan Albayrak’tan Kılıçdaroğlu’na tepki!
Yayınlanma Tarihi: 23.6.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 24.06.2017 00:18

Enerji ve Tabii kaynaklar bakanı Berat Albayrak Kılıçdaroğlu'nun kontrollü darbe ve sözde adalet yürüyüşüne sert tepki gösterdi.

"BİRİLERİ KONTROLLÜ DARBE DİYORSA ÇOK NET SÖYLÜYORUM İÇİNDEDİR"
"Biri yürüyor biri şöyle diyor insan Allah'tan korkar bugün 15 Temmuz'u 80 milyon yaşadığımız böyle bir ülke 15 Temmuz'a birileri kontrollü darbe diyorsa çok net söylüyorum ya bu darbenin içerisindedir ya da destekçisidir. Bakan Albayrak Kılıçdaroğlu'na senin özel kalemin Bylokçu çıkacak talimatları alacak MİT TIR'ları afedersiniz FETÖ ülkeye ihanet içerisinde olacak sen bunu savunacak pankart dolaştıracaksın kimse kimseyi kandırmasın bu ihanet içerisinde olanları görmemiz lazım.

AMAÇLARI ZATEN TÜRKİYE'Yİ BİR YERE TAŞIMAK DEĞİL
Amaç Türkiye'yi bir yere taşımak değil zaten rezil rüsva olmuşum dünyaya, aleme, siyatsete, kuruma vr partiye koltuğumu kaybetmeyeyim nasıl bir atraksiyon yaparım da partide geleceğimi sağlama alırım. Allah selamet versin onu onlar düşünsün artık mağlubiyete devam son sürat az olsun benim olsun batıyım Allah selamet versin yolunuz açık olsun. Ama terör örgütleriyle ihanet şebekeleriyle kucak kucağa olup Gezi'de birlikte yürüyeceksin 17-25 Aralık'ın arkasında olacaksın 15 Temmuz'un içinde olacaksın veya destekçisi olacaksın ondan sonra Türkiye'de adalet diyeceksin önce bi temizlik yapsın birileri içindeyse eğer.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN