Arama

  • Anasayfa
  • Dünya
  • MOSSAD ajanı Bernard Henry Levy'nin skandal görüntüleri

MOSSAD ajanı Bernard Henry Levy'nin skandal görüntüleri

Ortadoğu’yu ateş çemberine sokmak için Barzani’ye gayrimeşru bağımsızlık referandumu yapmasına destek olan MOSSAD ajanı Levy’nin, Irak vatandaşı olmadığı halde oy kullandığı görüntüler ortaya çıktı.

MOSSAD ajanı Bernard Henry Levy’nin skandal görüntüleri
Yayınlanma Tarihi: 7.10.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 07.10.2017 14:15

Sözde Fransız filozof MOSSAD ajanı Bernard Henry Levy'nin, Ortadoğu'yu parçalama projesi olan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin gayrimeşru referandumunda Peşmerge İle birlikte oy kullandığı ortaya çıktı. Amatör bir kamerayla kaydedilen görüntülerde casus Levy'nin, Erbil'de kurulan derme çatma çadırlardan birinde oy kullandıktan sonra çıktığı yer alıyor. Sözde referandum için oy kullanan ajanın işaret parmağına tıpkı diğer seçmenlerde olduğunu gibi mürekkep sürüldüğü görülüyor.

PEŞMERGELERLE KUTLADI

Toplanan kalabalığa parmağını gösteren kirli planı adım adım işleten Levy'i Peşmergeler tezahürat yapıp alkışlıyor. Barzani'yi yöneten isim olan MOSSAD ajanı görevini başarıyla yerine getirmenin edasıyla kalabalığa el sallıyor. Peşmergelerle ellerini birbirine çarparak kutlama yapıyor. Levy'nin casus ekibinde yer alan diğer isimler de oy kullanıp sevinçlerini oradaki Peşmerge yöneticileriyle paylaşıyor. Türkiye'nin Irak ve İran'ın gayrimeşru referanduma karşı kararlı tavrı karşısında soluğu Avrupa'da alan Mossad ajanı Levy, Ortadoğu'yu karıştırma planına oradan devam ediyor.

İBADİ'Yİ SIKIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR

Barzani yönetimi için lobi faaliyetlerini ara vermeden ekibiyle birlikte sürdüren casus Levy, Irak Başbakanı İbadi'yi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Fransa Cumhurbaşkanı Macron'la Başbakan İbadi'yi görüştüren isim olan sözde filozof, Bağdat yönetiminin hukuksuz referandumu tanıması için her yola başvuruyor.

GEZİ OLAYLARINI DESTEKLEDİ

Libya, Mısır ve Afganistan'da kaos çıkartıp iç savaşa sürükleyen İsrail asıllı Fransız vatandaşı Henry Bernard Levy, Türkiye'deki Gezi olaylarının en büyük destekçilerinden biri olarak dikkat çekmişti. Güneş'in haberine göre, son olarak Kuzey Irak'ta ortaya çıkan MOSSAD ajanı, sözde referandumun düzenlenmesinde başrolde yer aldı. "Ne yaptıysam büyük İsrail için yaptım" diyen casus Levy, hukuksuz referandumun diğer ülkeler tarafından tanınması için çalışmalarına Avrupa'dan devam ediyor.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN