Arama

FSMVÜ'den Disiplinlerarası Öğrenci Sempozyumu

Fatih Sultan Mehmet dönemini bütün yönleriyle incelemek ve bu alanda çalışan araştırmacıların nezaretinde, alana ilgi duyan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini bir araya getirip disiplinlerarası bir tartışma ve paylaşım zemini sunmak amacıyla “Fatih Sultan Mehmet Dönemi Osmanlı Dünyası Disiplinlerarası Öğrenci Sempozyumu” 27-28 Nisan’da düzenlenecek.

FSMVÜ’den Disiplinlerarası Öğrenci Sempozyumu
Yayınlanma Tarihi: 19.4.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 19.04.2018 17:47

Genç araştırmacıların akademik hayatlarına katkı sunmak amacıyla Fatih Sultan Mehmet ve Dönemi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği sempozyumun bildiri süreci Ocak 2018'de tamamlanmıştı. Sempozyum; Eğitim Kurumları, Sanat ve Zanaat, İktidar Siyaset ve İlişkiler, Edebiyat, Biyografi, Şehirleşme ve İmar, Toplumsal Hayat başlıklarında 2 gün boyunca devam edecek.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren "Fatih Sultan Mehmet ve Dönemi Uygulama ve Araştırma Merkezi" üniversiteye ismini veren Fatih Sultan Mehmed'i tüm yönleriyle ele almak ve onun dönemini siyasi, askerî, ekonomik, kültürel ve sosyal yönleriyle bilimsel olarak incelemek amacıyla çalışmalar yürütüyor.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN