Arama

İstanbul'un animasyon festivali başlıyor

BAU Cartoon&Animation bölümü tarafından bu sene ilki düzenlenecek olan “Animasyon FestivaliANİMİST, ücretsiz olarak 19-24 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İstanbul’un animasyon festivali başlıyor
Yayınlanma Tarihi: 17.4.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 17.04.2018 16:08

ANİMİST NEDİR?

Bahçeşehir Üniversitesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümünün düzenlediği animasyon festivalidir. Bu sene ilki düzenleniyor. Animasyonla ilgilenen, profesyonel, amatör, öğrenci, eğitmen yediden yetmişe herkese hitap eder.

ANİMİST'DE NE VAR?

Oscar Adayı animasyon film Loving Vincent'ın baş animatörlerinden Anna Kluza; animasyon VR ve dijital oyun için hikaye yazımında uzmanlaşmış Craig Caldwell; Türkiye'nin ilk tasarım merkezi olan ve animasyona değer katan post prodüksiyon merkezi 1000Volt; VFX'in ustalarından Burak Balkan ve Arman Şernaz; Lisans, Dublaj konularının ve Animasyon alanında dünya markası çıkarır mıyız sorusunun yanıtını arayan paneller; Afgan bir kız çocuğunun var olma mücadelesini dokunaklı şekilde ele alan Oscar adayı Breadwinner ve Japon animelerinin konusu itibariyle de öne çıkan son örneklerinden Senin Adın ile Amerikan'dan MICA ve Güney Kore'den Keimyung Üniversitelerinden öğrenci animasyon filmleri gösterimi; çizim, 3D ve 2D karakter yaratımı ve animasyon atölyeleri; Çocuklar için VR nedir etkinliği ve aileler için Animasyonun Hedef Kitlesi Çocuk Olunca paneli, Ustalarla portfolyo inceleme ve İstanbul animasyon sektörü öncülerine gezi…

ANİMİST NE ZAMAN VE NEREDE?

19-24 Nisan'da BAU Galata, Güney Kampüs ve BAU IDEA'da Açılış Kutlaması 19 Nisan Perşembe 19:30- 21:30 @BAU IDEA Teras

ANİMİST hakkında daha fazla bilgi ve atölyelere kayıt yaptırmak için tıklayın...

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN