Arama

Lütfi Kırdar'da 'Genç Türkiye Zirvesi'ne doğru

Bu sene altıncısı düzenlenecek olan, Sabah'ın da ana medya sponsoru olduğu Genç Türkiye Zirvesi, 27-29 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Lütfi Kırdar’da ’Genç Türkiye Zirvesi’ne doğru
Yayınlanma Tarihi: 9.4.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 09.04.2018 17:43

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin de stratejik ortağı olduğu Genç Türkiye Zirvesi, Türkiye'deki 81 il 184 üniversiteden her yıl 3000 genci bir araya getiren en kapsamlı gençlik organizasyonu olma niteliği taşıyor. Genç Türkiye Zirvesi, Türkiye'nin gelecek vizyonuna katkı sağlamak amacıyla ilk kez gerçekleştirildiği 2013 yılından bugüne kadar Liderlik, İnovasyon, Girişimcilik, Bilgi Toplumu ve Dijital Dönüşüm temaları ile Türkiye gençliğine değer katacak fikirlerin ve projelerin hayat bulduğu bilgi platformu olmuştur.

2018 yılındaki sloganı ''Büyümek için Milli, Gelişmek için Yerli'' olarak belirlenen Zirve, üniversite öğrencileri ile genç profesyonelleri buluşturmayı hedefliyor. Etkinlik programı dahilinde Genç Türkiye Zirvesi ile eş zamanlı ve eş güdümlü olarak ''Genç Türkiye Fuarı'' gerçekleştirilecektir. Fuarda gençlere yönelik ürün, hizmet ve kariyer imkânı sunan resmi kurumlar ve özel kuruluşlar yer alacak. Ayrıca Zirve kapsamında kurulacak ''Gelecek Atölyesi'', gençlerin yenilikçi ve yaratıcı yönlerini geliştirme ve karşılaşılan problemlere çözüm üretme temelli çalışmalar içermektedir. Genç Türkiye Zirvesi'ne katılım başvuruları, İstanbul dışındaki katılımcılar için 11 Mart 2018 tarihine kadar, İstanbul içindeki katılımcılar için ise 24 Mart 2018 tarihine kadar gencturkiye.net İnternet adresi üzerinden yapılabilecektir.

Detaylı bilgi almak için tıklayınız…

Başvuru için tıklayınız...

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN