Arama

Muhalifleri linçle görevlendirilen CHP'li tetikçi!

Muhalifleri linçle görevlendirilen CHP’li tetikçi!
Yayınlanma Tarihi: 30.5.2017 10:42:00

CHP Milletvekili Eren Erdem, yeni internet sitesiyle Fikri Sağlar, Selin Sayek Böke ve Özgür Özel gibi Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olabilecek isimleri hedef alıyor.


Bir dönem Karşı gazetesinde Genel Yayın Yönetmenliği yapan CHP Milletvekili Eren Erdem’in gezipress.com adlı internet sitesini gizli patron olarak kurduğu öğrenildi. Ancak Erdem bu kez önceki gibi 17-25 Aralık tetikçiliği yapmak yerine parti içinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na muhalefet eden isimleri hedef alıyor. Site ilk ‘bel altı’ haberini geçtiğimiz cumartesi günü yaptı. CHP Parti Sözcülüğü  ve Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Selin Sayek Böke’yi hedef alan haberde "CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’le birlikte bir süredir eşbaşkanlık üzerine toplantılar yapan Selin Sayek Böke’nin Genel başkan adayı olacağı konuşuluyor. Fikri Sağlar’a destek vererek Kılıçdaroğlu’nu zor duruma düşürüp partiyi olağanüstü kurultaya götürmeyi planladığı iddiası kulislerdeki bir diğer detay” ifadeleri yer aldı.



GÜYA ‘KULİS HABER’ 

Kurduğu internet sitesinde Kılıçdaroğlu’na rakip olan kişileri ‘kulis haber’ adı altında kamuoyunun önüne atan Eren Erdem’in PM’de CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ı AKŞAM’a röportaj vermesini sert sözlerle eleştirmesi dikkat çekti.

YARKADAŞ’IN YÖNETİMİNİ ALDI

İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’ın sahibi olduğu, Gürsel Tekin’in yıllardır finanse ettiği www.gercekgundem.com isimli internet sitesinde yıllardır yapılan haberlerle partinin karışması Erdem’in dikkatinden kaçmadı. Referandum sürecinden hemen sonra kurulan site ilk haberini Selin Sayek Böke ve Özgür Özel’le ilgili yaptı.

BELEDİYELERDEN FiİNANSMAN

Sitenin gizli patronu olan Erdem, sitenin başına gazetecilikle alakası olmayan Ercan Fadır isimli bir vatandaşı getirdi. Sitenin CHP’li belediyeler tarafından finanse edildiği iddia ediliyor.
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN