Arama

Yürüyen CHP’li sayısı azalıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 5'inci gününde, Kızılcahamam İlçesi'ni geride bıraktı. Kılıçdaroğlu, beraberindeki milletvekilleri ve yürüyüşe katılanlar, Kızılcahamam çıkışında verilen öğle molasının ardından zaman zaman sağanak yağmur altında yürüdü.

Yürüyen CHP’li sayısı azalıyor
Yayınlanma Tarihi: 19.6.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 19.06.2017 16:56

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 5'inci gününde, Kızılcahamam İlçesi'ni geride bıraktı. Kılıçdaroğlu, beraberindeki milletvekilleri ve yürüyüşe katılanlar, Kızılcahamam çıkışında verilen öğle molasının ardından zaman zaman sağnak yağmur altında yürüyüşe devam etti.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, elinde 'adalet' yazılı pankartla yürüdü.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşte gençlerin sayısının azlığı dikkat çekiyor. Yürüyüşe katılanların çoğunluğunu 40 yaş ve üstü partililer oluşturuyor. Yürüyüşe yol üzerinde yer yer katılımlar olmakla birlikte ilk güne kıyasla yürüyen partili sayısı azalıyor. Yürüyüşte sık sık süreleri yarım saatten üç saate kadar uzanan dinlenme molaları veriliyor.

Günün son molası 1 saat 20 dakikalık yürüyüşün ardından Yanık Köyü'nde verildi. Yürüyüşçülere, buralarda kurulan çadırlarda kumanya dağıtıldı. Partililer güzergah boyunca CHP'li Çankaya ve Yenimahalle Belediyelerinin kurduğu kamplarda dinleniyor ve konaklıyor. Bu kamplarda yürüyüşe katılan partililere yiyecek, içecek ve çay ikramı yapılıyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu da burada kendisini bekleyen karavana geçerek, dinlenmeye geçti. Bugünkü yürüyüşün Bulak Köyü'nde son bulacağı ve konaklamanın burada gerçekleşeceği açıklandı.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN