Arama

Yaşlılar açık havada kitap okudular

Yalova Huzurevi sakinleri Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte stres attılar. Huzurevi sakinleri tarafından düzenlenen etkinlikte sosyal izolasyon altında tutulan yaşlılar açık alanda kitap okudu. Etkinliğe katılan yaşlılar sosyal mesafe kuralına uyarak kendi seçtikleri bir kitabı gün boyu açık alanda okumanın keyfini yaşadılar.

Yaşlılar açık havada kitap okudular
Yayınlanma Tarihi: 7.10.2020 02:00:39 Güncelleme Tarihi: 06.10.2020 15:22

Yalova Huzurevi sakinleri tarafından düzenlenen etkinlikle açık alana çıkan yaşlılar burada gönüllerince kitap okumanın keyfini çıkardılar.
Pandemi dolayısıyla sosyal izolasyon altında tutulan Yalova Huzurevi sakinleri Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir etkinlikle stres attılar. Açık alana çıkan yaşlılar sosyal mesafe kuralına uyarak kendi seçtikleri bir kitabı gün boyu burada okudular. Bu etkinliğin sıcak havalarda devam edeceğini belirten yetkililer bu sayede yaşlıların stres atıp rahatladıklarını dile getirdiler. Huzurevi sakinleri de bu etkinlikten çok keyif aldıklarını dile getirerek, "Pandemiden korunmak adına sosyal izolasyona tabi tutuluyoruz. Bu elbette bizlerin biraz sıkılmamıza yol açıyor. Ama müdürlüğün hayata geçirdiği bu etkinlik sayesinde bahçeye çıkıp arkadaşlarımızla birlikte kitap okuduk. Doğa, güneş ve kuş sesleri eşliğinde beğendiğimiz bir kitabı okumak bizi çok rahatlattı. Bu imkanı bize sunduğu için Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Arif Laçin başta olmak üzere emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz" dediler.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN