Arama

Enflasyon ile mücadeleye D&R desteği

Türkiye genelinde, iki yüzü aşkın mağazasındaki yüzlerce çeşit ürünle hizmet veren D&R, enflasyon ile mücadele için yürütülen milli dayanışmaya destek veriyor. D&R hem mağazalarda hem de online satış kanalında yüz binlerce çeşit ürünü indirimle satışa sunmaya başladı.

Enflasyon ile mücadeleye D&R desteği
Yayınlanma Tarihi: 9.10.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 09.10.2018 15:49

Kültür, sanat ve eğlencede Türkiye'nin en önemli perakende markalarından D&R; Türkiye genelinde 200'ü aşkın mağazasında yüzlerce çeşit ürünle, enflasyon ile mücadele için yürütülen milli dayanışmaya destek veriyor. D&R'da hem mağazalarda hem de online satış kanalında, kitaptan müziğe, elektronikten oyuncağa yüz binlerce çeşit ürünü cazip indirimlerle satışa sunuluyor.

"MİLLİ DAYANIŞMADA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ"

D&R Genel Müdürü Cem Eriç, hükümet, iş dünyası ve sivil toplum tarafından başlatılan enflasyonla mücadeleye destek verdiklerini belirtti.

Eriç,"Bu konuda milli bir dayanışma içine girmeye, hükümetimiz ve iş dünyasıyla birlikte elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bunun için iş ortaklarımızın katkısını da alarak, enflasyonla mücadele ortamında müşterilerimizin alım gücünü korumasını, müzik, kitap, film ve eğlence gibi hayatlarını zenginleştiren ürünlere ulaşmalarını önemsiyoruz." dedi.

Özellikle kitap okuma oranlarını yükseltmeyi amaçladıklarını dile getiren Eriç, başaltılan kitap fuarında yüz binlerce kitabı indirimli verdiklerini söyledi.

SADECE KİTAPLAR DEĞİL DİĞER ÜRÜNLER DE İNDİRİMDE

Ayrıca sadece kitaba değil, diğer kategorilere de özel fiyat ve indirim uyguladıklarını dile getirdi. Kampanyaların yanı sıra bankalarla iş birliği yaparak ödeme kolaylıklıkları da sağlanıyor.

İndirimli ürünleri incelemek ve satın almak için tıklayınız...

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN