Arama

  • Anasayfa
  • Gündem
  • 'Adanmış ömürler'de duayen bir isim: Prof. Dr. Teoman Duralı

'Adanmış ömürler'de duayen bir isim: Prof. Dr. Teoman Duralı

Necip Fazıl Saygı” ödülüne layık görülen eğitim dünyasının duayen isimlerinden felsefe profesörü Prof. Dr. Teoman Duralı, Bağcılar Belediyesi’nin düzenleyeceği “Adanmış Ömürler” söyleşi programına katılacak. 15 Ocak Pazartesi günü, saat 19.30’da gerçekleşecek olan söyleşide Prof. Duralı, bilgi ve tecrübelerini yeni nesile aktarıp gençlerin merak ettiği soruları cevaplandıracak.

’Adanmış ömürler’de duayen bir isim: Prof. Dr. Teoman Duralı
Yayınlanma Tarihi: 12.1.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 12.01.2018 18:22

Hayatını fikirleri uğruna mücadele ederek, ilimle meşgul olarak ve çevresine yararlı şeyler yaparak geçirmiş önemli isimlerin ağırlandığı "Adanmış Ömürler" programının bu ayki konuğu İbn Haldun Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Teoman Duralı. Bağcılar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenecek söyleşinin moderatörlüğünü araştırmacı-yazar Demet Tezcan yapacak.

"CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ELİNDEN ÖDÜL ALMIŞTI"

Felsefeci, edebiyatçı, akademisyen ve yazar kimliği bulunan Duralı, bugüne kadar edindiği bilgi, deneyim ve tecrübelerini kendini dinleyen gençlere aktaracak. Duralı, geçmişten vereceği örneklerle yeni nesli hem aydınlatacak hem de ileriye yönelik uyarılarda bulunacak. Çok sayıda konferans, yazı, söyleşi, makale ve kitabı bulunan Prof. Duralı, son olarak kendisine layık görülen "Necip Fazıl Saygı Ödülü"nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almıştı.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN