Arama

  • Anasayfa
  • Gündem
  • "FETÖ'nün kökünü temizleyene kadar bize durmak yok"

"FETÖ'nün kökünü temizleyene kadar bize durmak yok"

FETÖ’nün kökünü temizleyene kadar bize durmak yok
Yayınlanma Tarihi: 7.6.2017 23:08:00
Başbakan Yıldırım, "İçindeki militanlarını robotlaştırarak birer hain olarak yetiştiren FETÖ terör örgütüyle mücadelemiz sürüyor. Kökünü temizleyene kadar bize bir dakika, bir saniye durmak yok." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcilerine verdiği iftar yemeğinde önemli açıklamalarda bulundu.

"BU KAN EMİCİLERİN KÖKÜ TEMİZLENENE KADAR BİZE DURMAK YOK"
Başbakan Yıldırım, "İçindeki militanlarını robotlaştırarak birer hain olarak yetiştiren FETÖ terör örgütüyle mücadelemiz sürüyor. Devletin içine sinmiş bu kan emicilerin kökü temizlenene kadar bize bir dakika, bir saniye durmak yok." dedi.

"YIL DÖNÜMÜNDE 15 TEMMUZ’U MEMLEKETİN HER KÖŞESİNDE KUTLAYACAĞIZ"
Başbakan Yıldırım "Yıl dönümünde 15 Temmuz’u memleketin her köşesinde, her ilin meydanında, her ilçenin meydanında milletimizle beraber aynı ruhla, aynı coşkuyla kutlayacağız. Demokrasi bayramı olarak kutlayacağız. Şehitlerimizi anacağız ve geleceğimiz olan gençlerin zihinlerinde bu hatıraların daima yaşaması için gereken çalışmayı yapacağız." diye konuştu.

"TÜRKİYE BÖLGEDE GÜÇLÜ OLMASI LAZIM"
Başbakan Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti:

"Türkiye’nin bölgede güçlü olması lazım. Yaşadığımız bütün olaylar bize bunu gösteriyor. Örneğin son günlerde Körfez’de yaşanan gelişmeler, bölgede yeni bir sorun alanının belirtileridir. Ümit ederiz ki henüz Suriye, Irak, Yemen, Libya’da sorunlar çözülmeden, akan kan durmadan yeni bir sorun alanı oluşmaz."
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN