Arama

  • Anasayfa
  • Gündem
  • Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cü darbecilerle işbirliğinin kanıtı

Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cü darbecilerle işbirliğinin kanıtı

Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cü darbecilerle işbirliğinin kanıtı
Yayınlanma Tarihi: 11.4.2017 10:35:00

Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz ihaneti için “Kontrollü darbe” dedi. Ancak o gece Atatürk Havalimanı’ndan kontrollü şekilde kaçarken sobelendi! TAKVİM yılın skandalıyla ilgili yeni bilgiler edindi. Buna göre tanklar VIP nizamiyesinin önünü işgal etti. Bu sırada çakarlı iki araç cuntacıların yanına gitti. Kısa bir görüşme sonrası darbeciler geri çekildi. CHP lideri de rahatça bölgeyi terk etti


Anamuhalefet lideriydi. Ancak kendine muhalefet etmekten ileri gidemedi. Sürekli çark etti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çarkçılığına bir yenisi daha eklendi. 15 Temmuz’daki kanlı girişim için "Kontrollü darbe" diyen Kılıçdaroğlu’nun kontrollü bir şekilde firar ettiği belirlendi. TAKVİM, Atatürk Havalimanı’ndan kaçan CHP Lideri’nin görüntülerini yayınlayınca kontrollü kaçış gözler önüne serildi. O gece trafiğin ise korumalar tarafından bizzat yönetildiği öğrenildi. Buna göre 15 Temmuz’da saat 23:00 sularında birçok tank ve askeri araç Atatürk Havalimanı’nın çeşitli noktalarını ele geçirdi. Darbeci askerler VIP nizamiyesi önüne de saat 23:13 sularında intikal etti. İki tank giriş ve çıkışları kapattı. Kılıçdaroğlu ise 21:50’de Ankara’dan İstanbul’a uçmak üzere uçağa bindi. Uçak saat 23:00’da Atatürk Havalimanı’na indi. Kılıçdaroğlu’nun VIP binasına girişi ise 23:17’de gerçekleşti.

’HABER GELMİŞ GİBİYDİ’
Hemen çıkışa yönelen Kılıçdaroğlu birden yanındakilerce engellendi. Yakın koruması bir şeyler anlattıktan sonra Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler dışarı çıkmaktan vazgeçti. Hep birlikte 23:18’de VIP toplantı salonuna geçen CHP heyeti burada bir süre bekledi. Bu anlarda iki tank VIP nizamiyesi önünde bekliyordu. Saat 23:22 sularında tankların yanına çakarlı bir araç yaklaştı. Askerlerle bir diyalog yaşandı ve iki tank bir anda çalıştı. 23.23 sularında iki tank VIP nizamiyesini terk etmek üzere hareket etti. Saat 23:29’da ise VIP salonundaki CHP Genel Başkanı ve beraberindekiler hareketlendi. O anda olay yerinde bulunan Başbakan Baş Danışmanı Abdulkadir Özkan, "Ben de oradaydım. Korumaları çok telaşlıydı. Yoğun telefon trafiği yapıyorlardı. 10-15 dakika bekledikten sonra korumaların bir işareti üzerine aniden hareketlendiler. Bir yerden haber gelmiş gibiydi" dedi.


23.22- Darbeciler 23:13’te VIP nizamiye önüne iki tankla geldi ve VIP giriş-çıkışını kapattı. 23:22’de ise çakarlı bir araç tankların yanına yanaştı. Bu gelişmeden sonra tanklar olay yerinden ayrıldı.


23.30 - Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyu saat 23:30’da tankların daha önce kapattığı noktadan hiçbir sorun yaşamadan geçti.

TAKVİM

 
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN