Arama

İşgal altındaki Mazlumder özüne mi dönüyor?

İşgal altındaki Mazlumder özüne mi dönüyor?
Yayınlanma Tarihi: 19.3.2017 19:41:00

Mazlumder’in Ankara’da mahkeme kararı ile yapılan genel kurulu ile yeni başkanı Ramazan Beyhan oldu. 16 Şube kapatıldı. Genel Merkez İstanbul’a taşındı.  MAZLUMDER son dönemde PKK’nın sivil toplum örgütü İHD ve FETÖ’cülerin derneğine dönüşmüştü. Son değişiklikle MAZLUMDER’in kurulduğu yıllardaki özüne dönme yerli ve milli olarak varlık göstermesi ihtimali belirdi.


Mazlumder, Mahkeme kararıyla bugün Genel Kurul’a gitti. Ankara Araştırma Kültür Vakfı’nda yapılan Genel Kurul’a mevcut yönetim katılmadı. Genel Kurul sonucunda mevcut Genel Başkan Ahmet Faruk Ünsal’ın yerine Mazlumder İstanbul Şube Başkanı Ramazan Beyhan Genel Başkan olarak seçildi. Genel Merkez İstanbul’a taşındı.

Genel Kurul’da verilen önerge ile Diyarbakır, İzmir, Şanlıurfa, Gaziantep, Kocaeli, Batman, Mersin, Van, Şırnak, Sakarya şubelerinin de aralarında bulunduğu 16 şube, delegelerin oylarıyla kapatıldı.

Olağanüstü Genel Kuruldan sonra GYK üyeleri kendi aralarında görev dağılımı yaptılar.

Dağılama göre : Genel Başkan; Ramazan BEYHAN, Genel Sekreter; Kaya KARTAL, Genel Başkan Yardımcılıklarına ; Hüseyin SEVİM, Ahmet TAŞ,

Orhan GÖKTAŞ, Metin MAHİTAPOĞLU, Gökhan TÜRKOĞLU, Genel Muhasip; Derviş ARGUN, Genel Sekreter Yardımcılıklarına ise, Ramazan TEKEŞ,

Nuri YILMAZ, Semih BİTEN, Abdurrahman BABACAN ve Mehmet İZMİR getirildi.

 
2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN