Arama

Türkiye 15 Yaşındaki Kahraman Şehidine Ağlıyor

Türkiye, Trabzon Maçka'da güvenlik görevlilerine yardım etmeye çalışırken şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül için ağlıyor.

Türkiye 15 Yaşındaki Kahraman Şehidine Ağlıyor
Yayınlanma Tarihi: 12.8.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 12.08.2017 14:36

Trabzon'dan dün acı haber geldi. Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit oldu.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE HABER VERDİ

15 yaşındaki Eren Bülbül'ün PKK'lı teröristleri girdikleri bir evden erzak çalarken görüp, güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıktı. Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle giderken terörist kurşunlarına hedef oldu. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Eren Bülbül'ün yaklaşık bir ay önce sosyal medya hesabından paylaştığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" mesajından ilham alan Twitter kullanıcıları, #ErenİyikiVarsın başlığıyla bu mesajı paylaştı.

Twitter'da açılan paylaşım dünyanın dört bir yanından büyük ilgi görüyor. Tüm Türkiye'deki STK'lardan Trabzonlu şehit Eren Bülbül için taziye mesajları yağdı. Şehit haberinin gelmesinin ardından sosyal medyadan mesajlar yağdıran yüz binlerce Türkiyeli, 15 yaşındaki Trabzonlu şehidine sahip çıktı.


2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN