Arama

  • Anasayfa
  • Gündem
  • CHP'nin yürüyüşüne terör örgütünden tam destek!

CHP'nin yürüyüşüne terör örgütünden tam destek!

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, CHP'nin başlattığı yürüyüşü doğru bir adım olduğunu savundu. Terör örgütünün bu desteği CHP ile PKK'nın işbirliği içinde olduğunu ortaya koydu.

CHP’nin yürüyüşüne terör örgütünden tam destek!
Yayınlanma Tarihi: 25.6.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 25.06.2017 11:35

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasından sonra Ankara'dan İstanbul'a kadar yürüme kararı aldı.

"Adalet Yürüyüşü doğru bir adım"

Ramazan Bayramı'nda da yürüyüşüne ara vermeyen Kemal Kılıçdaroğlu'na farklı cephelerden destek gelmeye başladı. Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, Adalet Yürüyüşü'nün doğru bir adım olduğunu ifade etti.

"CHP doğru politikalar yürütüp..."

Kanlı terör örgütünü 'demokrasi güçleri' olarak nitelendiren teröristbaşı, "Eğer bundan sonra demokrasi güçleri ve CHP doğru politikalar yürütüp adımlar atacaksa bu gerçekler bilinmelidir. Bu gerçekleri CHP bundan sonra başarılı olması ve demokrasi mücadelesinde etkin yerini alması için hatırlatma gereği duyduk. Ancak şu anda yapılan Adalet Yürüyüşü doğru bir adımdır. Türkiye'nin demokratikleşmesi açısından önemli gelişmelere yol açabilir." ifadelerini kullandı.

PKK'nın siyasi uzantısı HDP de yürüyüşe katılacak

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP de, Adalet Yürüyüşü'ne katılacağını açıklamıştı.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN