Arama

Haftanın fotoğrafları

Sözün bittiği zamanlarda bir tek fotoğraf karesi binlerce kelimenin yerini alır. İşte dünyanın dört köşesinden binlerce kelimenin yerini alan kareler.

Haftanın fotoğrafları

İşte söz konusu kareler ve hikâyeleri:

GAZZE SINIRINDAKİ GÖSTERİLER

Filistinlilerin abluka altındaki Gazze sınırında geçen cuma başlattıkları "Büyük Dönüş Yürüyüşü" kapsamındaki barışçıl gösterileri İsrail'in tehditlerine rağmen bugün de devam etti. Han Yunus kentinin doğusundaki İsrail sınırında toplanan bir grup, İsrail karşıtı sloganlar atarak gösteri düzenledi. Sınırın diğer tarafındaki İsrail güçlerinin gösteriye müdahale etmesi üzere Filistinliler, lastik yakıp, sapanla taş atarak karşılık verdi.

Haftanın fotoğrafları

BAŞBAKAN YILDIRIM MOĞALİSTAN'DA

Başbakan Binali Yıldırım, tarihte Türk kelimesinin ilk kez geçtiği yazıtlardan Bilge Tonyukuk Anıtı'nı ziyaret etti. Başbakan Yıldırım, bir kuşbeyi tarafından henüz yavru iken yakalanıp eğitilen kartalı koluna alarak fotoğraf çektirdi.

Haftanın fotoğrafları

TÜRKİYE'DEN SOMALİLİ ASKERLERE ÖZEL EĞİTİM

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) seçkin personelince, Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığında, Somali ordusunun temelini oluşturacak subay ve astsubay adayları ile erlere eğitim veriliyor. TSK'nin yurt dışındaki en büyük askeri eğitim merkezi olan Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı (STGK), askerler için beden eğitimi dersinde Türk eğitmenleriyle futbol ve basketbol oynamayı ihmal etmiyor.

Haftanın fotoğrafları

DOĞU GUTA'DA KİMYASAL SİLAH SALDIRISI

Beşşar Esed rejiminin, abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin kontrolündeki son nokta olan Duma ilçesine düzenlediği kimyasal silah saldırısında ölen sivillerin sayısı 78'e yükseldi. Aralarında çocukların da bulunduğu gazdan etkilenenler hastanede tedavi altına alındı.

Haftanın fotoğrafları

ARAKANLI 120 YAŞINDAKİ KADIN TÜRKİYE'NİN DESTEĞİYLE YAŞAMA TUTUNDU

Myanmar'daki saldırılardan kaçarak Bangladeş'e sığınan Arakanlı 120 yaşındaki Azime Hatun, Bangladeş'in Cox's Bazar şehrine karayoluyla bir saatten fazla mesafedeki Balukhali Kampında, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sahra hastanesinde tedavi görüyor.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN