Arama

'Bir fikrim var' projesi başvuruları devam ediyor

Bir Fikrim Var, Nişantaşı Üniversitesi Topluma Hizmet Departmanı tarafından Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri için düzenleniyor. Yarışmaya sosyal sorumluluk ve sosyal girişimcilik proje fikirlerini paylaşmak isteyen tüm öğrenciler katılım sağlayabiliyor.

’Bir fikrim var’ projesi başvuruları devam ediyor
Yayınlanma Tarihi: 18.4.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 18.04.2018 17:39

Katılım;

Öğrenciler yarışmaya bireysel olarak katılabileceği gibi, grup oluşturarak da katılabilir. Bir grup en fazla 3 kişiden oluşabilir.

Proje fikirleri daha önce hiçbir yerde kullanılmamış, ödül almamış, kopyalanmamış olup, kişiye özgün olmalıdır. Benzer ya da alıntı olduğu belirlenen projeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Bir Fikrim Var formunu öğrenciler istedikleri zaman doldurabilirler, havuz da biriken proje fikirleri her ayın son haftasında değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru Esasları;

Bir Fikrim Var başvurusunun tamamlanması için Başvuru Formu'nda yer alan tüm alanların eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

Başvurunun tamamlanması ardından #BirFikrimVar ile Twitter ve İnstagram hesaplarından aday başvurusunu destekçiyle buluşturmak için sosyal medya paylaşımları yapmalıdır.

Projenin Korunması ve Fikri Haklar;

Yarışmaya katılan bütün projeler üzerindeki her türlü manevi ve mali fikri haklar NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TOPLUMA HİZMET DEPARTMANI 'na aittir.

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TOPLUMA HİZMET DEPARTMANI Bir Fikrim Var formunu doldurarak bize ulaşan tüm sosyal sorumluluk projelerini bir kitapçıkta toplayarak basılı ve online ortamlarda paylaşma hakkına sahiptir. Sosyal sorumluluk proje fikirlerinden oluşan bu kitapçık, NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TOPLUMA HİZMET DEPARTMANI tarafından uygun bulunan kurumlarla paylaşılabilir.

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TOPLUMA HİZMET DEPARTMANI, yarışmaya başvuran projeler arasından uygun gördüğü projeyi hayata geçirme hakkını saklı tutar. Gerçekleştirilecek projenin uygulama planı NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TOPLUMA HİZMET DEPARTMANI ve eğer isterse başvuru sahibi tarafından yapılacaktır.

Başvuru formunu dolduran tüm proje sahipleri bu şartları ve NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TOPLUMA HİZMET DEPARTMANI 'ndan ayrı bir bedel talep etmemeyi kabul etmiş sayılır.

Başvuru sahiplerinin kişisel ve proje uygulamaları sırasında çekilen tüm sosyal medya, web sitesi gibi mecralarda kullanılan fotoğraf video gibi görsel içeriklerin her türlü kullanım hakkı NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TOPLUMA HİZMET DEPARTMANI 'na aittir.

Yarışmaya katılmak ve detaylı bilgi almak için tıklayınız...

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN