Arama

Uluslararası çatışma, terörizm ve toplum konferansı başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi'nde, 7. Uluslararası Çatışma, Terörizm ve Toplum Konferansı 10-11 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleşecek.

Uluslararası çatışma, terörizm ve toplum konferansı başlıyor!
Yayınlanma Tarihi: 23.3.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 23.03.2018 16:33

Önceki yıllarda Prof. Yonah Alexander, Brian Michael Jenkins, Prof. Peter Waldmann, Prof. Catherine Luther, Prof. Stuart Price ve Prof. Brian L. Keeley gibi isimlerin ana konuşmacı olarak yer aldığı Uluslararası Çatışma, Terörizm ve Toplum Konferansı'nın bu yılki başlığı "Kutuplaşma, Popülizm ve Yeni Politikalar: Değişen Dünyada Medya ve İletişim" olarak belirlendi.

Bugüne dek yirmi beşi aşkın ülkeden üç yüzün üzerinde katılımcıyı ağırlayan konferansın yedinci yılında, popülizm, kutuplaşma ve medya üçlüsü irdelenecek. Günümüzün mevcut durumu ve demokrasinin temsiliyetiyle ilgili olarak göç, entegrasyon ve dışlama; devlet egemenliğinin azalması; ulusal, bölgesel ve küresel güvenlik konularının nasıl tetiklendiği sorgulanacak.


Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü, Cibali Salonu'nda gerçekleşecek konferansın konuşma dili İngilizce.

Konferans Adı ve Ana Tema: 7th International Conference on Conflict, Terrorism and Society: Polarization, Populism, and the New Politics: Media and Communication in a Changing World.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN