Arama

Gökova Körfezi sallandı: 6,3

Gökova Körfezi sallandı: 6,3

Muğla'nın bodrum ilçesinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem, datça ilçesinde de hissedilirken, deprem nedeniyle 15'e yakın evde hasar meydana geldi.

Gökova Körfezi sallandı: 6,3

Depremin en çok hissedildiği ilçelerden Bodrum'da oluşan dalgalar nedeniyle limanda demirli bulunan teknelerin ipleri koptu. Teknelerde hasar oluştu. Sahile yakın bazı otomobiller ise yoğun dalgalarla sürüklendi.

Gökova Körfezi sallandı: 6,3

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Gökova Körfezi'nde saat 01.31'de 6,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Muğla Valisi Esengül Civelek, depremin hemen ardından detaylı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Gökova Körfezi sallandı: 6,3

Deprem nedeniyle ağır yaralanmaların olmadığını aktaran Bekir Yılmaz, "Artçı depremler devam ettiği için halkımızı evlerine girmemeleri konusunda uyarıyoruz. Bazı bölgelerde trafolarda sıkıntı oluşması nedeniyle elektrik verilemiyor. Sevindirici olan can kaybının olmaması." şeklinde konuştu.

Gökova Körfezi sallandı: 6,3

Vatandaşların depremin yarattığı korku nedeniyle sokaklarda olduğuna işaret eden Civelek,"An itibarıyla tüm ilçelerimize ulaştık. İlk bilgilere göre kent genelinde can ve mal kaybımız yok. Yıkılan bina yok. Ancak bir kaç kişinin korkma nedeniyle düşme sonucu, atlama nedeniyle hafif yaralandıklarını öğrendik. Elektrik kesintisi yok. Deprem nedeniyle birkaç arıza oluşmuş durumda. Onun üzerinde çalışıyoruz." ifadelerinde bulundu.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN