Arama

Meltem Cumbul'dan usta yönetmene büyük kabalık!

24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde büyük bir şok yaşandı. Meltem Cumbul aklınca protesto etmek amacıyla ödül alan tecrübeli yönetmen Semih Kaplanoğlu'na sahnede büyük bir kabalık yapınca tepkilerden kurtulamadı.

Meltem Cumbul’dan usta yönetmene büyük kabalık!
Yayınlanma Tarihi: 1.10.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 01.10.2017 19:03

24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde büyük bir şok yaşandı. Meltem Cumbul ünlü yönetmen Semih Kaplanoğlu'na ödülünü almak üzere sahneye geldiğinde görülmemiş bir kabalık yapınca sanat camiasından tepki çekti.

MELTEM CUMBUL'DAN KABALIK

Adana Film Festivali dün akşam yapılan ödül töreniyle son buldu.Gecede siyah beyaz çektiği Buğday filmiyle En İyi Yönetmen Ödülü'nü kazanan Semih Kaplanoğlu sahneye çıktığı sırada herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Sahnede kendisine elini uzatan Kaplanoğlu'na karşılık vermeyen Meltem Cumbul elini geri çekip sırtını döndü.

SALON BUZ KESTİ

Gecenin sunuculuğunu yapan Cumbul'un bu protestosu salondakilerin büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu.

CANER CİNDORUK TEPKİ GÖSTERDİ

Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken oyuncu Caner Cindoruk da ayağa kalkıp duruma tepki gösterdi. Sanat camiasından ve sosyal medyadan Cumbul'a halen tepki gelmeye devam ediyor.

"MARUZ KALDIĞIM..."

Ayrıca kişisel twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Semih Kaplanoğlu kendisine destek olanlara teşekkür etti. Kaplan "Adana ff'de sahnede maruz kaldığım kabalığın ardından bizi yalnız bırakmayan sanatseverlere ve dostlara teşekkürler..." dedi.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN