Arama

Millet Erdoğan'ı Başkan yaptı!

24 Haziran seçimleri Türkiye'de birçok değişikliği beraberinde getirdi. Sonuçların açıklanmasıyla "Anadolu ihtilali" olarak yorumlandı. Sandık başına giden millet Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı yaptı.

Millet Erdoğan’ı Başkan yaptı!

Sonuçların açıklanmaya başlamasının ardından vatandaşlar Nevşehir ve Niğde'de AK Parti İl binalarının önünde toplandı - Vatandaşlar araçlarıyla konvoy oluşturdu, meşaleler yaktı.

  • 2
  • 76
Millet Erdoğan'ı Başkan yaptı
Millet Erdoğan’ı Başkan yaptı

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından, vatandaşlar Nevşehir, Kayseri, Sivas ve Niğde'de kutlama yapmaya başladı.

Nevşehir'de AK Parti İl Binası önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları, AK Parti ve MHP flamalarıyla bir araya gelerek "Başkan Erdoğan" şeklinde slogan attı. Yoldan geçen araçlardaki vatandaşların da korna çalarak kalabalığa destek verdiği görüldü.

  • 3
  • 76
Millet Erdoğan'ı Başkan yaptı
Millet Erdoğan’ı Başkan yaptı

Bu sırada 62 yaşındaki Neslihan Tekin, kutlamanın yapıldığı caddede araçların önüne geçerek çiftetelli oynadı. Çevredekilerden tezahürat alan Tekin, gazetecilere, sonuçların açıklanmasıyla büyük sevinç yaşadığını ve kutlama yapmak için parti binası önüne geldiğini söyledi.

Ali Erkek de ilk sonuçları öğrenmesiyle mutluluk yaşadığını belirterek, "Sayın Erdoğan 16 yıldır bu ülkeye büyük hizmet yaptı, onu hainlere yedirmemek için desteklemek gerekiyordu. Sonuçlardan dolayı çok sevinçliyiz." dedi.

Millet Erdoğan’ı Başkan yaptı!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda da vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları, AK Parti ve MHP flamalarıyla partileri lehine tezahürat yaptı. Yoldan geçen araçlar da kornalarıyla kalabalığa eşlik ederken, bazı vatandaşlar davul zurna eşliğinde çiftetelli oynadı. Vatandaşlar ayrıca "Ölürüm Türkiyem" şarkısını beraber seslendirdi.

Millet Erdoğan’ı Başkan yaptı!

Sivas'ta Cumhuriyet Meydanı'nda da kutlama yapıldı. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları, AK Parti ve MHP flamalarıyla kent meydanında bir araya gelerek, meşale yaktı, "Başkan Erdoğan" sloganı attı. Çok sayıda vatandaş da araçlarıyla kent meydanında konvoy oluşturdu.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN