Arama

Maltepe Üniversitesi DGS için bilgi kitapçığı hazırladı

Maltepe Üniversitesi DGS için bilgi kitapçığı hazırladı. İlgili kitapçıkta, 2018 DGS sonuçlarına göre üniversiteye yerleşen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında 08:30-17:00 saatleri arasında yapılacak.

Maltepe Üniversitesi DGS için bilgi kitapçığı hazırladı
Yayınlanma Tarihi: 21.9.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 21.09.2018 17:10

Adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen veya vekillerine verdikleri noter onaylı vekâletname ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayda Gelmeden Önce Lütfen:

  • Kayıt Bilgi Kitapçığını dikkatlice okuyunuz.
  • http://yenikayit.maltepe.edu.tr/ adresinden Online Ön Kayıt işleminizi tamamlayınız.
  • Kayıtta teslim edeceğiniz tüm belge ve formları, doğru ve eksiksiz hazırlayınız.
  • İleride çeşitli nedenlerle ihtiyaç duyabileceğinizi düşünerek, teslim edeceğiniz tüm belgelerin birer kopyasını alarak kendinizde saklamayı unutmayınız.

Kayıt Adresi: Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyü 34857 Maltepe/İstanbul (Kültür Merkezi Binası)

KESİN KAYIT İŞLEM ADIMLARI:

Kesin kayıt için öğrencilerin sırasıyla aşağıdaki işlemleri tamamlamaları gerekmektedir. Bu işlemlerle ilgili ayrıntılı bilgiler sonraki sayfalarda yer almaktadır.

  1. Online Ön Kayıt: Öğrencilerimizin, kesin kayıt için Üniversitemize gelmeden önce İnternet üzerinden Online Ön Kayıt işlemlerini mutlaka tamamlamış olmaları gerekmektedir. http://yenikayit.maltepe.edu.tr adresinden online ön kaydınızı tamamlayınız.
  2. Mali İşler Masası Kayıt İşlemleri: Online ön kaydını tamamlayarak kesin kayıt için Üniversitemize gelen öğrencilerimizin öncelikle Mali İşler Masasındaki kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Tam burslu öğrencilerimiz sanal pos aracılığı ile herhangi bir ödeme yapmadan Mali İşler kaydını tamamlayabilir. Kaydını tamamlamayan tam burslu öğrencilerimizin Mali İşler Masasında kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
  3. Öğrenci İşleri Masası Kayıt İşlemleri: Mali İşler Masasından sonra öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Masasına gerekli belgelerini teslim ederek kesin kayıt işlemini tamamlamaları gerekmektedir.
  4. Yabancı Diller Masası: Öğretim dili İngilizce olan programlara ve Hukuk Fakültesine kayıt yaptıran öğrencilerimize, zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfıyla ilgili bu masadan bilgi verilecektir.

Öğretim dili İngilizce olan programlara ve Hukuk Fakültesine kayıt yaptıran öğrencilerin zorunlu İngilizce hazırlık sınıfından muaf olabilmeleri için 08 Ekim 2018 saat 13:30'da Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Muafiyet Sınavıyla ilgili ayrıntılı bilgi için Yabancı Diller Yüksekokuluyla görüşülmesi gerekmektedir.

  1. ONLINE ÖN KAYIT

Öğrencilerimizin, kesin kayıt için Üniversitemize gelmeden önce İnternet üzerinden Online Ön Kayıtlarını mutlaka tamamlamış olmaları gerekmektedir. Online Ön Kaydını tamamlamadan kesin kayıt için Üniversitemize gelen öğrencilerimizin belgeleri Öğrenci İşleri Masasında teslim alınmayacak ve bu öğrenciler Online Ön Kayıtlarını yapmaları için bilgisayar laboratuvarlarına yönlendirileceklerdir. Bu nedenle yoğunluk yaşamamanız için Üniversitemize gelmeden önce Online Ön Kaydınızı yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Online Ön Kayıt İnternet Adresi: http://yenikayit.maltepe.edu.tr/

  1. MALİ İŞLER MASASI KAYIT İŞLEMLERİ

Kesin kayıt işlemleri için önce Mali İşler Masasındaki işlemlerin tamamlanması gerekmektedir. Üniversitemize kesin kayıt yaptırmak için öğrencilerimizin ÖSYM bursluluk oranlarına göre ödemekle yükümlü oldukları öğrenim ücretlerini ödemeleri gerekmektedir. Tam burslu öğrencilerimiz sanal pos aracılığı ile herhangi bir ödeme yapmadan Mali İşler kaydını tamamlayabilir. Kaydını tamamlamayan tam burslu öğrencilerimizin Mali İşler Masasında kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ödeme işlemi tamamlanmayan öğrencilerin Üniversiteye kayıtları yapılmaz, yenilenmez, yapılmış veya yenilenmiş olsa dahi geçersiz sayılır. Ücretler ve ödeme yöntemleri, her akademik yıl için Mütevelli Heyeti tarafından belirlenir ve ilan edilir.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

1-Peşin ödeme
2-Türkiye İş Bankası aracılığı ile kredili mevduat hesabı(ek hesap) açılarak taksitli ödeme
3- Kredi kartı ile ödeme

Ödeme seçenekleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN