Arama

Simon Kjaer Avusturya'ya götürülmedi

Fenerbahçe'de Simon Kjaer, Sturm Graz maçı kadrosuna alınmadı. Sarı-lacivertli kulüp Danimarkalı yıldızın sol arka üst adalesinde zorlanma olduğunu ve bu nedenle kadroya dahil edilmediğini açıkladı.

Simon Kjaer Avusturya’ya götürülmedi
Yayınlanma Tarihi: 26.7.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 26.07.2017 15:58

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Elemesi'nde Sturm Graz'la eşleşen Fenerbahçe, ilk maç için Avusturya'ya gitti. Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Robin van Persie'nin ardından transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Simon Kjaer de Sturm Graz kadrosuna alınmadı.

F.BAHÇE'DEN KJAER AÇIKLAMASI
Fenerbahçe'nin Sturm Graz ile oynayacağı karşılaşma için kadroya dahil edilmeyen Kjaer'in sol arka üst adalesinde zorlanma olduğu açıklandı.
Fenerbahçe, Sturm Graz ile yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu karşılaşması için sabah saatlerinde Avusturya'ya gitti. Kafilede transfer döneminin gözdesi Simon Kjaer'in yer almaması dikkat çekmişti. Sarı-lacivertli kulüp Danimarkalı yıldızın sol arka üst adalesinde zorlanma olduğunu ve bu nedenle kadroya dahil edilmediğini açıkladı.

SEVİLLA İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla ile transfer görüşmelerini sürdüren Danimarkalı başarılı savunmacı, Sturm Graz deplasmanına götürülmedi. Geçtiğimiz günlerde Sevilla kulübü transfer görüşmelerini doğrulamıştı. La Liga ekibinin sportif direktörü Oscar Arias yaptığı açıklamada, "Simon Kjaer için bir anlaşma sağlama üzerine çalışıyoruz. Ancak daha fazla bunu konuşmak istemiyorum, çünkü görüşmelere zarar verebilir" ifadelerini kullanmıştı.

F.BAHÇE'NİN İSTİKRAR SEMBOLÜ
Fenerbahçe'ye 2015 yılında Lille'den 7 milyon 650 bin euro'ya gelen 28 yaşındaki Kjaer, görev yaptığı iki sezonda sarı-lacivertlilerin en istikrarlı birkaç isminden biri olmayı başarmıştı. Danimarkalı yıldız savunmacı, Kanarya'da 88 maçta 5 gol attı, 1 asist gerçekleştirdi.

Kjaer, Fenerbahçe ile Avrupa maçına çıkması durumunda yeni takımında Avrupa'da forma giyemeyecek. Yıldız futbolcunun Milan ve Sevilla'nın transfer listesinde bulunduğu belirtiliyor.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN