Arama

"Lens'i ister misiniz?''

Menajer Kees Vos’un F.Bahçe ve Beşiktaş’ın ‘geri çekildiği’ 29 yaşındaki kanat oyuncusu için sarı-kırmızılı kulübe “İsterseniz görüşebiliriz” mesajı yolladığı belirtildi.

Lens’i ister misiniz?’’
Yayınlanma Tarihi: 19.6.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 19.06.2017 11:03
Geçen sezon Fenerbahçe'nin en etkili oyuncusuydu... Beşiktaş da onu almak için devreye girdi. Ancak Sunderland 5.5 milyon euro'dan aşağı inmeyince önce Fenerbahçe geri adım attı. Nabil Dirar'ın transferinin ardından ise sarı-lacivertliler bu transferden büyük ölçüde vazgeçti. Beşiktaş da satmayı planladığı Ricardo Quaresma Çin'e gitmeyi reddedince, aynı mevkideki Lens için yaptığı teklifi geri çekti. Tüm bu gelişmeler Jeremain Lens'i bir anda ortada bıraktı.

BRUMA'NIN YERİNE ALINABİLİR
Fotomaç'ta yer alan habere göre Championship'te oynamak istemeyen tecrübeli oyuncunun menajeri Kees Vos'un Galatasaray'a mesaj göndererek, "Lens'i ister misiniz?" diye sorduğu iddia edildi. Leipzig'e satılan Bruma'nın yerine kanat oyuncusu arayan sarı-kırmızılı ekibin, Lens için devreye girebileceği ileri sürüldü. 29 yaşındaki Lens geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 38 maçta 5 gol atarken, 17 tane de asist gerçekleştirdi.

İBİZA'DA TATİL KEYFİ
Fenerbahçe ile kiralık sözleşmesi sona eren Jeremain Lens, İspanya'nın ünlü tatil adası İbiza'da sezonun yorgunluğunu atıyor. Tecrübeli futbolcu, tatilini bitirdikten sonra kulübü Sunderland ile de görüşerek, gelen teklifleri değerlendirecek .

FEYENOORD DA OLMADI
Lens'in bir diğer talibi Feyenoord'du... Ancak Hollanda ekibinin de Watford'dan kiraladığı Berghuis'in bonservisini almaya karar verdiği ve Lens'i transfer etme ihtimalinin zayıfladığı belirtiliyor.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN