Arama

Temmuz ayına 'yakın kadraj'

Temmuz ayının fotoğraf ve video haber oylaması sonuçlandı. Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan oylamada, haber kategorisinde 14, yaşam kategorisinde 15 ve spor kategorisinde 13 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

Temmuz ayına ’yakın kadraj’
Yayınlanma Tarihi: 8.8.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 08.08.2018 13:40

Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan oylamada, haber kategorisinde 14, yaşam kategorisinde 15 ve spor kategorisinde 13 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

HABER KATEGORİSİ BİRİNCİSİ


Gazze'de Türk Bayrağı

İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan "Büyük Dönüş Yürüyüşü" barışçıl gösterileri devam etti. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İsrail askerlerinin göstericilere müdahalesi sonucu yaralanan ve elinde Türk bayrağı taşıyan bir Filistinli, sağlık ekipleri tarafından sedyeyle bölgeden uzaklaştırıldı.

YAŞAM KATEGORİSİ BİRİNCİSİ

İstanbul'da dolunay

İstanbul'da sabah saatlerinde beliren dolunay, Sultan Ahmet Camisiyle güzel görüntü oluşturdu.

SPOR KATEGORİSİ BİRİNCİSİ

Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği

"3. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği", Bursa'nın Keles ilçesine bağlı Kocayayla mevkisinde sona erdi.

AYIN VİDEOSU

21. yüzyılın en uzun "Ay tutulması"

İçinde bulunulan yüzyılın en uzun süreli "tam Ay tutulması", tüm yurtta izlendi. Van'da tutulma öncesinde dolunay, insanların silueti ile birlikte güzel görüntü oluşturdu.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN