Arama

  • Anasayfa
  • Gündem
  • Bozdağ: "Din fazla tık alma, yarışa girme konusu değildir!"

Bozdağ: "Din fazla tık alma, yarışa girme konusu değildir!"

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "Din fazla tık alma, yarışa girme konusu hiç değildir. Din taraftar toplamak için, şöhret olmak için kullanılamaz ve haksızlığa, ahlaksızlığa kılıf bulmak için de kullanılamaz. Servet edinmek için de kullanılamaz ama maalesef şu anda sosyal medya hesaplarına baktığınızda pek çok şeyi oralarda da görüyoruz" ifadelerini kaydetti.

Bozdağ: Din fazla tık alma, yarışa girme konusu değildir!
Yayınlanma Tarihi: 14.3.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 14.03.2018 13:33

Haymana'da düzenlenen 34. İl Müftüleri İstişare Toplantısı'na konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bozdağ konuşmasında, "FETÖ ile mücadele eden bir kişi varsa o da Cumhurbaşkanımızdır. Ben yanında, yakınında olan birisi olarak söylüyorum. Kaç defa Sayın Cumhurbaşkanımız, bana ve benim gibi arkadaşlarıma, "Bakın biz devleti yönetiyoruz. Pek çok konu hakkında karar alıyoruz. Anayasaya elbet bakacağız. Ama öte yandan da inancımızın gereklerine de bakacağız. Ona da bakın. Ona göre değerlendirmelerinizi yapın" demiştir" ifadelerine yer verdi.

"ASIL İRADEYİ ORTAYA KOYAN CUMHURBAŞKANIMIZDIR"

Bekir Bozdağ sözlerine şöyle devam etti: "Bu konuda bizlere birçok defa uyarıda bulunur. Biz böyle bir liderle çalışıyoruz. Ama şimdi haddini bilmez zavallılar Cumhurbaşkanımıza had bildirmeye kalkıyorlar. Meydanda olan, bunu bedelini ve mücadelesini veren, gözünü budaktan sakınmayan birisi varsa o da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Asıl iradeyi ortaya koyan Cumhurbaşkanımızdır"

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN