Arama

Erdoğan TBMM’deki iftar programına katıldı

Erdoğan TBMM’deki iftar programına katıldı
Yayınlanma Tarihi: 15.6.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 25.07.2017 19:16
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın eski ve bu dönem görev yapan milletvekilleri için düzenlenen iftar programına katıldı. Burada konuşan Erdoğan, 11 yılı aşkın bir süre mensubu olmaktan şeref duyduğum TBMM'de, milletvekilleriyle olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.

Siyasi hayatı boyunca milli iradenin tecelligahı olan TBMM'nin gücünü ve itibarını yükseltmek için çalıştıklarını, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceklerini belirten Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminde TBMM'yi hedef alanların bu binayla birlikte doğrudan milletin iradesini hatta milletin bizatihi kendisini bombaladıklarını ifade etti.

"FETÖ'cülerin mahkemedeki tiyatrosuna bakmayın"

"FETÖ denen ihanet çetesi ve arkasındaki güçlere" işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"Bu alçaklığı yaptılar da ne oldu? İşte TBMM dimdik ayakta. İşte milletvekillerimiz ülkesine hizmet mesaisine devam ediyor. İşte milletimiz her zamankinden çok daha farklı bir şekilde kenetlenmiş halde geleceğine umutla bakıyor.
Peki, o FETÖ'cü hainlere ne oldu? Hepsi de cezaevlerinin demir parmaklıkları arkasında günlerini geçiriyor, mahkemelerde hesap veriyor. Siz bakmayın onların mahkemelerde oynadıkları tiyatroya. Günler, aylar, yıllar gelip geçecek ama o bekledikleri bahar hiç gelmeyecek. Kulaklarına fısıldanan haberlerin, rüyaların, mesajların, sözlerin, vaatlerin hepsinin de birer yalandan, hezeyandan ibaret olduğunu çok geçmeden anlayacaklar. Bir süre sonra yanlarında ne o avukatlar ne el altından sağlanan destekler ne kendilerini gaza getiren o güruh kalacak. Hepsini de tek tek takip ediyor, vakti saati gelince de gereğini yerine getiriyoruz."

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN